Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 13. september (2)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Vaevalt sulle rahulikus tempos tegutsemiseks aega antakse, kiirustamine aga toob kaasa pealiskaudsuse, millega kaasneb oht vigu teha. Sea asjad tähtsuse järjekorda!

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tähtis on eeskujuks seada neid, kes on oma ala tõelised professionaalid. Palju huvitavat võid teada saada teistsuguse taustaga inimestelt, näiteks välismaa kolleegidelt.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tunned vajadust aeg maha võtta ja asjade üle põhjalikult järele mõelda – kas see, mida sa teed, on sulle ikka tegelikult vajalik, või tuleks midagi kiiresti muuta?

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Armuasjus on edu loota. Küllap jääd silma just neile, kes sinulegi meeldida võivad. Uue tutvuste teke on võimalik, ka suhte algus pole sugugi välistatud.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Üksinda on raske midagi suurt korda saata, väga tähtis on leida ühine keel meeskonnaga, kellega koostööd tegema pead. Küllap tuleb teisi motiveerida.

Neitsi

23. august – 22. september

Nendele, keda sa armastad, näita tundeid välja. Ära karda olla haavatav – just see loobki kõige tugevama sideme inimeste vahel. Tasub avameelselt rääkida ka tulevikuplaanidest.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Oled seltskondlik ja suhtlusaldis. Ka võõrastega on küllaltki lihtne jutuotsale saada, arvatavasti leiad kiiresti teemad, mis mõlemale poolele huvi pakuvad.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Ära pelga õrnu tundeid välja näidata, armastust avaldades tood nii teise inimese kui ka iseenda ellu uusi värve. Mõningane riskimine on õigustatud.

Ambur

22. november – 21. detsember

Targalt tegutsedes on sul võimalik ette võtta põhjalikke muudatusi, rajada kindel alus oma isiklikule õnnele. Saad parandada mõne nädala eest tehtud vigu.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Kiirustades ei saa sa mitte midagi, ent mõistuspäraselt ja tasapisi edasi liikudes suudad end majanduslikult kindlustada. Väldi muretsemist ja mõttes ajast ette tormamist.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sul ei ole kiiret kuhugi, seega ära riski, proovi võimalikult kindla peale välja minna. Otsuseid tuleb hoolega vaagida. Tasakaalukatest sõpradest on palju abi.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Pead küll palju pingutama, aga sellest on ka kasu. Ära ülesandeid edasi lükka, muidu jääd hiljem ajahätta. Võimalik, et avaldad oma töökusega mõjukatele isikutele muljet.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval eluaastal aitab sind edasi terav mõistus. Ehk õnnestub töösse lükata plaanid, mis on su peas juba ammust ajast mõlkunud. Kui sul on kunagi hea võimalus kasutamata jäänud, võib sarnane olukord uuesti tekkida – tegutse nüüd kiiremini ja targemalt! Isiklikes suhetes ära tee mõtlematuid käike.