Nicki Minaj

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
12. september 2021, 12:00

Nicki Minaji seksuaalkurjategijast meest ähvardab kümneaastane vabaduskaotus (1)

Nicki Minaji fännid sattusid ärevusse, kui nende lemmik avalikustas 2018. aasta lõpus suhte Kenneth Pettyga, kes on istunud trellide taga nii vägistamiskatse kui ka tapmise eest. Nüüd ähvardab Pettyt - räppari seaduslikku abikaasat ja pisipoja isa - taas pikk vanglakaristus.

Petty vahistati mullu märtsis, kuna ta polnud end Californias seksuaalkurjategijate registrisse kirja pannud, ehkki oli seda teinud New Yorgis. 1995. aastal mõisteti Petty süüdi 16aastase tüdruku vägistamise katses ning ta istus neli aastat trellide taga.

New Yorgis on Petty kirjas teise astme seksuaalkurjategijana - see tähendab, et kuritöö kordumise riski peetakse mõõdukaks. Nüüd tunnistas Minaji mees end ajakirja People teatel süüdi selles, et ta end California registrisse ei kandnud. Mullu septembris Minajiga poja saanud Petty võib kümneks aastaks trellide taha minna.

Lisaks kaebas Petty väidetav vägistamisohver Jennifer Hough nii Petty kui ka Minaji kohtusse. Tema väitel olid nad üritanud teda hirmutada, et ta oma vägistamissüüdistuse tagasi võtaks. Hough' sõnul pakkus kuulus paar talle selle eest kuni poolt miljonit dollarit.