Puuduta mind
12. september 2021, 18:21

„PUUDUTA MIND“ 200. SAADE | Inga Lunge soovitab kõik „pean“ ülesanded oma elust ära kustutada (8)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi ja hüpnotisöör Ants Rootslase juhitud 200. saate erikülaliseks on väekas naine – armastatud näitleja, kõnetehnika terapeut-koolitaja Inga Lunge.

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi ja hüpnotisöör Ants Rootslase juhitud 200. saate erikülaliseks on väekas naine – armastatud näitleja, kõnetehnika terapeut-koolitaja Inga Lunge.Vaata videot!

Kohtusime Ingaga ühel vihmasel pärastlõunal, Võhma lähistel, Linnu talus. Kanajalgadel nõiamajakese ees vohab metsik loodus ja voolab Navesti jõgi, mille keskel on jäälinnu pesa. Vastaskaldal võib näha ilveseid ja metsa veerel kohata karu. Seda armsat maakodu otsis Inga pere üle kümne aasta. Sama kaua oli Linnu talu ka tühjana uut pererahvast oodanud.

Kokkusattumus või mitte, kuid peale talu ostu selgus, et endine peremees Jüri on Ingale suisa kaugelt sugulane. Maja ostes naine seda ei teadnud. Jüri on küll juba ammu surnud, kuid käib pererahval tihti külas. Võibolla pole mees majast kunagi lahkunudki. Igatahes võib teda vahel ringi kobistamas või pliidi ees toolil varbaid soojendamas näha. „Mulle see sobib. Tunnen et Jüri hoiab ja kaitseb mind,“ ütleb Linnul tihti patareisid laadimas käiv Inga.

Edasi lugemiseks: