Maire Aunaste

Foto: Martin Ahven
Inimesed
9. september 2021, 12:33

KAASTUNNE! Suri Maire Aunaste ema (23)

Telestaar Maire Aunaste jagab sotsiaalmeedias kurba uudist – suri tema ema Helju. „Kohtume seal, kus pole ei valu ega hoolimatust, seal, kus lõpuks ometi on ainult valged pilved ja tingimusteta armastus,“ kirjutab Maire.

„Täna sai mu armas vanaema tiivad ja kolis alatiseks elama minu südamesse. Seal õpetab ta mulle, kuidas elada rõõmus ja lahkuses, olla iga päev aina armsam ja hoida soojust südames ka siis kui on raske. Aitäh, armas vanaema Helju, minu lapsepõlvepäike!“ kirjutab Elis Seppius.

Kaks aastat tagasi ilmunud Maalehe loos kirjutas Maire, et tema ema on aastaid elanud sama rutiini järgi. „Magab kella üheksa või poole kümneni, teeb voodi korralikult ära, nagu kasarmus, paneb transistorraadio mängima, joob kohvi ning toob postkastist lehe ära… Ta loeb Postimeest ikka veel ilma prillideta, kuigi lugude sisust rohkem huvitavad teda viimasel ajal pealkirjad. Televisiooni-hommik algab tema jaoks kella üheteistkümne paiku, mõnikord ka pikutavas asendis. Lõunat sööb ta alati kell üks päeval.“

Refereeritud artikli täistekst Maalehes.