Foto: VIDA PRESS
Inimesed
8. september 2021, 13:00

LÄBI! Kõmupaar Amelia Hamlin ja Scott Disick läksid lahku

Ajakirja People andmeil on 20aastane sotsiaalmeediatäht Amelia Gray Hamlin teinud lõpu armuloole endast ligi poole vanema Scott Disickiga, kes sai tuntuks Kourtney Kardashiani partnerina ja laste isana.

Mitu insaiderit kinnitas People'ile, et mullu oktoobris alguse saanud kõmuline suhe on läbi. Ühe allika väitel jättis Amelia - seebikatähtede Lisa Rinna ja Harry Hamlini noorem tütar Scotti (38) maha.

Disick pole just unelmate väimees: tal on seljataga korduvad võõrutusravid ja ta on nimetanud end seksisõltlaseks. Kuid suure vanusevahe kiuste paistis paari suhe õitsevat. People'i andmeil võis Amelia vihastuda, kui hiljuti ilmnes, et Scott on armukade oma kolme lapse ema Kourtney Kardashiani uue suhte pärast.

Kourtney on juba mõnda aega avaldanud Instagramis demonstratiivselt iharaid pilte rokkar Travis Barkeriga. Disicki ja Kardashiani vanem poeg Mason on 11aastane, noorem poeg Reign kuuene ja tütar Penelope üheksane.

Disicki eelmine sõbratar oli samuti temast tunduvalt noorem: laulja Lionel Richie tütar Sofia Richie (23). Nad olid koos aastail 2017-2020. Sofia oli suhte algul alles 19aastane. Armulugu sai läbi, kui neiu tabas Scotti truudusemurdmiselt.