Olivia Munn

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
8. september 2021, 12:00

Olivia Munn on kokaiini- ja alkoholisõltuvusega heitlevast koomikust rase! (6)

USA koomik John Mulaney (39) paljastas eilses teleintervjuus, et ta saab Hollywoodi näitlejanna Olivia Munniga (41) lapse. Ometi oli Munn mulluses intervjuus kinnitanud: ta ei kujuta ette, et ta võiks eales lapsi tahta.

Armulugu oli alguse saanud kevadel. Ajakiri People paljastas uue paarikese maikuus.

Mullu detsembris läks Mulaney alkoholismi, kokaiinisõltuvuse ja retseptiravimite sõltuvuse tõttu võõrutuskliinikusse, kus viibis veebruarini. Hiljem tunnistas ta, et alustas võõrutusravi juba sügisel, kuid jättis selle pooleli. Õige pea aga langes ta uuesti meelemürkide küüsi ning sõbrad sundisid teda ravile minema. Mullu septembris läks Mulaney lahku ka oma abikaasast Anna Marie Tendlerist, kuid nad on endiselt ametlikult abielus.

Jutusaatejuht Seth Meyers tõdes eilses saates, et Mulaneyl on olnud peadpööritav aasta. Koomik võttis selle omaks. „Aga kevadel läksin Los Angelesse ning tutvusin ja hakkasin käima imelise naisega, kelle nimi on Olivia,“ jätkas Mulaney. Ta avaldas näitlejannale tänu, et too on teda rasketel aegadel aidanud. „Ja me saame koos lapse,“ tunnistas Mulaney. „Olivia ja see beebi on aidanud mul sõltuvusest paranemise teekonna alguses iseenese eest pääseda,“ tõdes ta.