Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
10. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 11. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Küllap valdab sind vajadus otsida uut ja põnevat. Oled valmis pea ees pöörastesse seiklustesse tormama. Sul on tunne, et pead seda ruttu tegema, muidu võimalused kaovad.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kui planeerid tänasele väljasõitu või pikema reisi alustamist, kulgeb kõik ilmselt plaanipäraselt ja toredasti. Ära tee liiga suuri plaane, on hetk meeldivateks tegevusteks kallimaga koos.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Võta aega puhkamiseks, lõpeta äriasjadele mõtlemine. Ka ei ole praegu mõtet hakata sõpradele oma rahamuredest rääkima.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Suurepärane aeg selleks, et armusuhteid arendada. Kui keegi sulle meeldib, ole temaga suheldes järjekindel, aga siiski mitte pealetükkiv.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Võimalikud on kontaktid inimestega, kes on sinust erineva taustaga. Välismaalaste mõtteavaldused võivad avada uudse vaatenurga.

Neitsi

23. august – 22. september

Võta koos lastega ette midagi põnevat ja toredat. Hea, kui saad neilegi vastutust usaldada ja näha, kui asjalikult nad peavad end üleval olukorras, mis nendest kuidagi sõltub.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Aeg võib tuua vaidlemist nii kallima kui ka pereliikmetega. Sind võib vallata solvumine, sest tundub, et sinust ei tahetagi aru saada. Rahaasjadele on aeg igati soodne.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

On suurepärane päev armusuhete arendamiseks! Otsi üles see inimene, kes sulle väga meeldib ning eelista temaga aja veetmist muudele tegevustele.

Ambur

22. november – 21. detsember

Peod ja koosviibimised toovad huvitavaid kohtumisi. Võimalik on uue armusuhte algus. Ära aga uusi tuttavaid oma rahaasjadesse pühenda.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Väga hea päev selleks, et koos sõpradega aega veeta, aga ka tähtsatest asjadest rääkida. Ühiste mälestuste meenutamise käigus võivad mingid asjaolud selgineda.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Otsi vaheldust! See, kui pead tegema igavaid asjatoimetusi või kellelegi tuhandendat korda oma seisukohti selgitama, ajab lihtsalt närvi.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sind võib kaasa haarata õnnemängu võlumaailm. Kuigi on ka mõningane võiduvõimalus, valitseb oht mõõdutunne kaotada. Lõbutse, aga jää mõistuse piiresse!

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval eluaastal oled küllaltki rahulik ja tasakaalukas, enamasti suudad vältida kiirustamist. Teed otsused läbimõeldult ning oskad leida õigeid kaaslasi. Ehk hakkad koostöö tegema kellegagi, kes on varemgi su hea võitluskaaslane olnud. Isiklikes suhetes oled sina see pool, kes töötab rahu ja harmoonia nimel.