Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Müstika
8. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 9. september (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Jääd vastassoole silma, oskad ennast parimast küljest näidata, neile jää su võlud ning sisemine sära kuidagi märkamata. Sellegipoolest võid sisimas üksildust tunda.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sind seovad sugulasi puudutavad kohustused. Võimalik, et sinu kaela jääb probleemide lahendamine, mille tekkimisega sa kuskilt otsast seotud ei ole.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Oled pingutanud ja teiste heaolu nimel vaeva näinud, täna on sul aeg iseendale rohkem tähelepanu pöörata. Väärtusta ennest ja luba endale naudinguid.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Võta ette koristamine. See ei tähenda mitte tolmu pühkimist ja küürimist, vaid oma asjade süstematiseerimist ja mittevajalike esemete ära andmist või minema viskamist.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tahtmine on kellelegi muljet avaldada, aga sa ei tea kuigi kindlalt, kuidas seda täpselt teha. Üritad väliselt silma paista, aga see ei pruugi kõige paremini mõjuda.

Neitsi

23. august – 22. september

Oled viimasel ajal palju kiirustama pidanud, isegi nii, et oled oma tervise eest hoolitsemise veidike unarusse jätnud. Võta aega selleks, et teha midagi tervise edendamiseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kolleegid ootavad sinult väga asjalikku ja väljapeetud käitumist. Niisiis ole asjaajamises ametlik ning täpne, siis võetakse ka sinu sõnu täie tõsidusega.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Võimalik, et sul tuleb tugeva vastasega sarved kokku panna ja tõsine heitlus maha pidada. Sinu trumbiks on võime olla rahulik ning vastase rabedust õigel ajal ära kasutada.

Ambur

22. november – 21. detsember

Oled sunnitud rohkem tööd tegema kui su kaaslased. Kas on ülesanded ebaõiglaselt jaotatud või oled ise liiga palju enda kanda võtnud? Viimasel juhul nuriseda ei tohiks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Sul on kohustusi, aga sa ei täida neid rõõmuga, pigem võib tekkida tunne, et sa lihtsalt ei taha tööd teha ja kõik! Võta veidikeseks aeg maha, tee midagi akude laadimiseks.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sulle tundub, et sinu töö on igavam kui teistel ja see paneb sind mossitama. Ometi peab tööülesannete selliseks jaotamiseks ka mingi põhjus olema.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Ära parem väga ägedalt rahmelda, võta aega üksinda olemiseks ja mõtisklemiseks. Sisemine tasakaal läheb paigast ära, kui pead kellegi teise käskude täitmise nimel pingutama.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Liigu mõistlikus tempos, ära võta palju asju korraga ette. Lihtsam on juhul, kui vanad võlad on tasutud ning poolikud tegemised lõpetatud. Sind võib vallata soov midagi õppida, ent enne õpingutasu maksmist tasub enda jaoks selgeks teha, mille vastu sul täpsemalt huvi on. Rahaasjadesse suhtu täie vastutustundega.