Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Müstika
7. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 8. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Sul on palju energiat. Praegu tasuks teha tulevikuplaane ning alustada palju vaeva nõudvate tööde ja suuremat sorti ümberkorraldustega.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sind kutsub taevas, kuid sa hoiad jalad maas. Võib-olla peaksid end vabaks laskma ning tegema asju teisiti, uuel moel? Vanad sõbrad on küll toredad, ent uued seevastu põnevad.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Rahulik aeg on möödas ning tempo tõuseb taas. See rõõmustab sind, sest sulle meeldib, kui su ümber on erinevaid inimesi ning kogu aeg toimub midagi ja sa pead tegutsema.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Alusta midagi uut – esimestest sammudest sõltub palju. Pane tähele märke, mida saatus sulle pakub. Need juhatavad sulle, kuidas oleks kõige targem edasi toimida.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Saad kinnitust, et oled õigel teel – oled end kokku võtnud ja seega on positiivsed tulemusedki kiired tulema. Selleks, et inimestele meeldida, on vaja ennast armastada ja austada.

Neitsi

23. august – 22. september

Pead korraldama suhteid ning inimesi omavahel kokku viima. Mitte neid paari panema, vaid viima selleni, et nad vahetaksid infot. See muudab suhtlemise lihtsamaks, ka sinule endale.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Keegi, kellel on üsna suur mõjujõud, töötab sinu vastu. Mitte pahatahtlikkusest, vaid seetõttu, et sa oled millegagi põhjust andnud. Ära hakka temaga sõdima ning püüa parem asjad selgeks rääkida.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Kui tundsid end eelnevail päevil mõnel otsustaval hetkel ebakindlalt, siis tänase seisuga tead, et su kõrval on taas need, keda võid usaldada ja kellele saad loota.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sa oled kogu elu õppinud endakssaamist ja -jäämist, ära siis rihma lõdvaks lase! Sa ju tead peaaegu, mida tahad ning enam-vähem sedagi, kuidas seda saada.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Üllatused ei pruugi olla meeldivate killast. Tõenäoliselt sajab sinu õlule oodatust rohkem ülesandeid, ja seda, et sa hakkad neid täitma, peetakse iseenesestmõistetavaks.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Näed üle tüki aja tegelast, kelle suhtes sa ei suuda kuidagi ükskõikseks jääda – mõnikord teeb ta sulle palju rõõmu, teinekord ajab aga täiega vihale.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sind häirib, et pead tegema kiireid otsuseid. Proovi olla enesekindel, usalda rohkem oma sisetunnet ja ära võta jumal teab kelle nõuandeid puhta kullana.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Sind viib edasi nutikus ja taiplikkus. Kasu on heast sõnaseadmisoskusestki. Ära proovi end jõuga maksma panna – kavaluse abil saavutad eesmärgi kiiremini ja väiksema närvikuluga. Võid suure romantikavajaduse tõttu isiklikes suhetes kohati sinisilmne olla. Elu eeldab kahe jalaga maa peal seismist.