Michael K. Williams

Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
7. september 2021, 00:09

Näitleja Michael K. Williams leiti oma korterist surnuna

Näitleja Michael K. Williams, kes on eelkõige tuntud sarjadest „The Wire“ ja „Boardwalk Empire“, suri 54aastaselt.

New York Posti andmetel leiti mees oma Brooklyni katusekorterist surnuna esmaspäeva pärastlõunal. Väidetavalt oli surnukeha läheduses narkootikumidega seotud esemeid, mis viitavad, et tegemist võis olla uimastite üledoosiga.

Näitleja esindaja kinnitas kurba uudist: „Perekond teatab Emmyle nomineeritud näitleja Michael Kenneth Williamsi surmast sügava kurbusega. Nad paluvad leinaajal privaatsust.“

Filmides ja telesarjades väiksemaid rolle teinud Williams saavutas laiema tuntuse HBO sarjas „The Wire“, kus ta kehastas värvikat kriminaali Omari. Selle rolliga pälvis ta kiiresti nii kriitikute kui fännide heakskiidu. Ta mängis veel sarjades „Boardwalk Empire,“ „The Night Of“ ja „Lovecraft Country“ ning filmides „12 Years a Slave“ ja „Assassin's Creed“.

Üheks Williamsi tunnusmärgiks oli suur arm, mille ta sai näkku oma 25. sünnipäeval aset leidnud eluohtlikus baarikakluses. Williamsi sõnul sai tema näitlejakarjäär alguse just tänu armile, sest muusikavideote ja telesarjade tegijad võtsid temaga ise ühendust ja palusid tal kurjategijaid kehastada.