Foto: Irina Dmitrienko/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 7. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Endast erinevaid inimesi on keeruline mõista. Teisalt – oled tark ja kui end pingutad, oled võimeline aru saama ka hoopis teistsugusest mõttemaailmast.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tõelisi tundeid ei ole mõtet maha suruda. Kui sa neid otse väljendada ei saa, pead leidma mingi muu võimaluse, kuidas need enda seest välja lasta, näiteks loomingu kaudu.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Unusta halb, mis on minevikus toimunud. Unusta ka hirm selle ees, mis kõik veel tulevikus juhtuda võib. Keskendu käesolevale hetkele, proovi see täiuslikult veeta.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Sul on suured plaanid, kuid sa ei saa neid üksinda ellu viia. Keegi peab sind kindlasti aitama. Kui teiselt midagi ootad, pead esmalt ise talle midagi andma.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tuleb tegelda tehniliste probleemidega. Võimalik, et veedad tunde, et välja selgitada, miks mingi kodumasin enam korralikult ei toimi.

Neitsi

23. august – 22. september

Hea, kui saad noorkuupäeva veeta omaette ning tulevikuplaanid läbi mõelda. Analüüsi valikuvõimalusi ning otsusta, millises suunas ja millise tempoga liikuda.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Näed oma olukorda laiema, võiks ehk isegi öelda, et kõikehaarava pilguga. Nii see, mis hästi toimib, kui ka vajakajäämised saavad praegu palju selgemaks.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Küll elu on ikka ilus! Sul on suurem osa tähtsatest asjadest korras. Pööra tähelepanu headele kaaslastele, väärtusta nende panust ja pingutusi.

Ambur

22. november – 21. detsember

Võta kiirust maha, siis näed veelgi paremini suurt pilti ning enda suureks üllatuseks hakkad rõõmu tundma pisiasjadest. Tee töised plaane, aga ära liialt pinguta.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Võib juhtuda väikesi äpardusi, aga ära lase neil tuju rikkuda, rääkimata sellest, et edaspidise tegevuse suhtes kahtlevaks muutud. Takistused ongi ju selleks, et neid ületada.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Iga naeratuse taga on peidus erinev tunne, soov, mõte, tegu. Sa võid ju püüda neid tõlgendada, aga selleks ajaks, kui oled lahenduseni jõudnud, võib naeratus olla saavutanud uue sisu.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Praegu oled mõõdukalt enesekriitiline, suudad oma vigu märgata ja saad palju ära teha, et elukvaliteeti parandada. Sisenda endale vajadust järjekindluse järele.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Sulle annab eelise see, et oled ühtaegu võimeline loogiliselt mõtlema, aga ka õigesti tunnetama. Maailm on küll keeruline, aga sa oled suuteline toimuvat mõistma. Säilita seesmine tasakaal ning leia aega nii tööks kui ka puhkuseks. Oluline teema on armastus – vajad stabiilset püsisuhet ja seda annab ka arendada.