Ada Nelke

Foto: Teet Malsroos
Inimesed
6. september 2021, 16:18

Ada Nelke: mind on alati tõmmanud nooremad poisid, vanemaid mehi ei saa oma käe järgi kasvatada (7)

„Eesti rahva jaoks ei ole ma kunagi mitte mudagi muud kui loll l*ts, nagu nad ütlevad,“ tunnistab Ada Nelke podcast'is „30 minutit taevas“.

„Ürita palju, üritad. Tunnen, et olen nii rahulik ja hoopis teistsugune kui varem, aga ikka on hinnanguid,“ ütleb Ada, et ei saa „Rannamaja“ staari kuulsusest lahti.

Samas üritab Ada negatiivsetest hinnangutest üle olla. „Nii palju, kui on inimesi, on ka arvamusi. Ega iga inimese arvamusi ei saa muuta. Mina ja mu lähedased teavad, kes ma olen. Mind ei huvita, mida teised arvavad,“ ütleb ta.

Muu hulgas tuli juttu ka suhetest. „Tahaks meest, kes tahab ainult mind. Ma ei jaksa enam fuckboy'de otsa sattuda,“ tunnistab Ada. „Minu jaoks on ausus ja siirus kõige olulisem. Ning see, et paneme kohe plaanid paika, mida üksteiselt tahame. Olen 26aastane ja mul pole aega raisata.“

Ada ütleb: „Mind on alati tõmmanud nooremad poisid, vanemad mehi ei saa oma käe järgi kasvatada.“

Hiljaaegu läks Ada lahku oma kallimast. „Mõni inimene on väga hea manipuleerija ja kuvandi joonistaja teistele. Kui kõik ei ole tema ümber käiv, siis mõnel inimesel  on kohe aina enam vaja rohkem-rohkem-rohkem ja naisi, raha tähelepanu. Ma soovin talle kõike parimat – läks nagu läks. Kõik asjad on õppetunnid ja ehk on see millekski hea,“ vihjab ta sellele, miks suhe purunes.

Kuula Sky.ee täispikka saadet Adaga siit!