Angelina Jolie neljaga oma kuuest lapsest 2019. aasta oktoobris.

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
6. september 2021, 14:00

Angelina Jolie: „Kartsin Bradiga abielus olles oma laste turvalisuse pärast.“ (2)

Angelina Jolie väidab värskes intervjuus, et kartis Brad Pittiga abielus olles oma laste ja pere turvalisuse pärast.

Joliel ja Pittil on kuus last: Maddox (20), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (15), ning 13aastased kaksikud Vivienne ja Knox. Näitlejanna andis lahutuse sisse 2016. aastal ning see on jõustunud, kuid laste hooldusõiguse pärast madistab ta eksmehega tänini. Maddox kui vanim laps enam hooldusõigusvõitlusega seotud pole, sest ta pole enam alaealine.

Jolie rääkis hiljutises The Guardiani intervjuus oma lõppematust lahutusprotsessist ainult väga hämaralt. „Ma … ma olen endiselt oma juriidilises olukorras,“ kogeles ta. Aastaid on sahistatud Pitti võimalikust vägivaldsusest oma laste vastu. Süüdistuste keskmes oli kuulsa pere kunagine lennureis USAst Euroopasse, mille jooksul olevat Bradi ja Maddoxi vahel aset leidnud mingi intsident. Kuid Los Angelese sotsiaalametnikud otsustasid asja lähemalt uurides, et neil pole alust Bradi lapse väärkohtlemises süüdistada.

Jolie hiljutine intervjuu aga valab õli tulle. Ta väitis, et kartis abielu ajal oma laste ja pere turvalisuse pärast. „Ma pole inimene, kes langetaks selliseid otsuseid, nagu ma langetasin, kergel käel,“ ütles näitlejanna ajalehele. „Kulus kaua aega, enne kui olin olukorras, kus tundsin, et pean oma laste isast lahku kolima.“

Maikuus otsustas kohtunik John W. Ouderkirk määrata Pittile ja Joliele ühishooldusõiguse. Kuid California apellatsioonikohus eemaldas Ouderkirki kohtuasjast, kuna ilmnes, et ta ei avaldanud piisava selgusega oma ärisuhteid Pitti advokaatidega.

Jolie oli 2020. aastal samuti nõudnud Ouderkirki tagasiastumist. Kohtunikul on kuulsa perega pikk ühine ajalugu: just tema pani Pitti ja Jolie 2014. aastal paari.