Sirje Eesmaa viimane päev „Seitsmestes“

Foto: TV3
Tele
5. september 2021, 21:06

FOTO | ÜKS AJASTU LÄBI! Uudistediktor Sirje Eesmaa pani ameti maha (24)

Legendaarne diktor Sirje Eesmaa on TV3 ekraanil olnud kanali loomisest saadik. Nüüd on ta ühele ajastule oma elus joone alla tõmmanud ja juhtis pühapäeva õhtul viimast korda „Seitsmeseid uudiseid“, mille diktor oli ta 23 aastat. Edasi hakkab Sirje juhtima päris oma saadet.

Sirje Eesmaa juhtimisel jõuab televaatajateni täiesti uus iganädalane saade, mille ettevalmistused on juba alanud. Mis saatega tegu, jääb esiti saladuseks. „Sirje kuulub TV3 eetristaaride kullafondi ja on rõõmustanud vaatajaid uudisteankruna TV3 sünnist alates. Meil on väga hea meel, et juba õige pea saame teda lisaks „Seitsmeste“ meeleolukatele elustiililugudele näha ka uues rollis oma saadet juhtimas. See on uudis, mis rõõmustab nii vaatajaid kui ka meid endid, sest Sirje on hinnatud teleprofessionaal, kelle pühendumus, töökus, asjatundlikkus ning soojus on see, miks teda armastatakse,“ ütleb TV3 Grupi Eesti tegevjuht Signe Suur.

Seoses oma saatega jääb Sirje Eesmaa ankruroll „Seitsmestes uudistes“ TV3 kuldsesse ajalukku. Pühapäeva õhtul jõudis Maarjamäe lossipargist eetrisse „Suviste Seitsmeste“ viimane suvesaade Sirje juhtimisel ning alates esmaspäevast tervitab vaatajaid stuudios värske telepaar Kethi Uibomägi ja Marek Lindmaa, kes juhivad „Seitsmeste“ argiõhtust uudistemagasini. Nädalavahetusetel võtab „Seitsmeste“ juhtimise üle Ingrid Teesalu.