Foto: Irina Dmitrienko
Õhtulehe horoskoobid
5. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 6. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Mõtle enne, kui tegevusse tormad – algul ahvatlevana näiv võimalus võib hoopiski lõksuks osutuda. Olukorrad muutuvad kiiresti ning sul on keeruline asju kontrolli all hoida.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Kunagiste saladuste avalikuks saamine võib tekitada ebamugavaid olukordi. Selge see, et me kõik teeme vahel vigu, ent sellegipoolest peame oma tegude eest suutma vastutust kanda.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Raha ja võim on keerulised teemad. Sul tuleb mõista, kes on su tõelised sõbrad, kes aga hoiavad su ligi selleks, et sinu kaudu paremale positsioonile saada.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Ei tasu olla liiga enesekindel ja julge, vältida tuleb emotsioonide ajel tähtsate otsuste langetamist. Võta toimuvat kaine mõistusega.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Pääsed ligi infole, mis on tuleviku seisukohalt tähtis ja võib sulle uusi uksi avada. Õppimine viib sind kokku huvitavate inimestega, ka armusuhte teke on võimalik.

Neitsi

23. august – 22. september

Kui tähelepanu keskpunkti sattud, on sul suurepärane võimalus näidata oma tarkust ja nutikust. Suudad kiirelt reageerida ja ka teravatele küsimustele enesekindlalt vastata.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tekib häid ideid, mille elluviimine õnnestub kiiresti ja edukalt. Paremini sujuvad need tööd, kus vastutuse enda peale võtad ja asju otsustada saad.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Võib avaneda võimalus oma salajane unistus teoks teha. Tähtis on see, et sa ei kiirustaks liialt, vaid suudaksid õige hetke ära oodata. Kui see käes on, tunned selle ära.

Ambur

22. november – 21. detsember

Rahaasjus võib olla tulutoovaid võimalusi. Kas suudad need ära kasutada, sõltub juba sinust endast. On väga tähtis, et oskaksid oma võimeid realistlikult hinnata.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Aeg avab sinu jaoks olulised võimalused. Jõudu ja tarmukust on ohtralt, kasuta suurepärane hetk ära ning astu samm, mida oled ammu plaaninud!

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Hästi edeneb nii vaimne kui füüsiline töö. Hea aeg reisimiseks või matkamiseks, uute paikade avastamiseks. Reisides tuleb aga arvestada, et asjad ei pruugi kulgeda plaanipäraselt.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Hommikul on kerge ärgata ja tegevusse asuda. Tahad aktiivselt tegutseda ja sul õnnestub ka teised kaasa haarata. Igasugune organiseerimine tuleb hästi välja.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Marsi ja Pluuto trigooniga algaval aastaringil on sul jõudu ja pealehakkamist ohtralt. Suudad suurepäraselt süveneda, lugeda ka ridade vahelt ning mõista varjatud seoseid. Sinu sõnadel on suur mõjujõud, kasuta neid targasti ja edasiviivalt. Ole valmis palju õppima ja arenema ning oma teadmisi teistega jagama.