Miles Teller

Foto: AP/Scanpix
Tele
5. september 2021, 13:00

Vaktsineerimisest keeldunud „Ristiisa“ seriaali täht nakatus Covidiga ja seiskas võtted

Filmidest „Whiplash“ ja „Divergent“ tuntud Miles Teller nakatus hiljuti koroonaviirusega. See tähendas, et Francis Ford Coppola „Ristiisa“ (1972) valmimisest rääkiva telesarja „The Offer“ ehk „Pakkumine“ võtted tuli seisata.

Daily Maili andmeil oli 34aastane Teller keeldunud end Covid-19 vastu vaktsineerimast. Ühtlasi ei nõustunud näitleja enne võtteplatsile saabumist koroonatesti tegema, ehkki enamikus Hollywoodi produktsioonides on tänavu negatiivset analüüsitulemust nõutud. Telleri haigestumise tõttu tuli võtted katkestada.

Nüüdseks on uue lühisarja filmimine uue hooga lahti läinud. Tegijad kinnitasid, et edaspidi jälgivad nad Covidi-turvameetmeid väga hoolikalt. Võtteplatsil hoitakse võimaluse korral distantsi ning kohalolijate kehatemperatuuri mõõdetakse regulaarselt.

Teller võeti „Pakkumisse“ seksiskandaali sattunud Armie Hammeri asemele. Sarjas mängivad ka Giovanni Ribisi, Matthew Goode, Colin Hanks, Dan Fogler ja Juno Temple. Marlon Brandot hakkab kehastama „Grey anatoomiast“ tuntud Justin Chambers.