Inimesed

Olavi Pihlamägi: „ABBA ei hakka kindlasti taas maailma vallutama.“ (5)

LISA KOMMENTAAR

Heino3. september 2021, 23:15
Ah, Olavi mul sama jama, ei kuule enam naabrimuti uksekellagi, kui ülalt veega kastan.
Pole fänn, aga naudin vahel3. september 2021, 21:30
olen nõus, ega 72 aastasena peabki meeldima stoori "Don’t Shut Me Down", aga selline ballaad nagu "I Still Have Faith In You", müstika, mis nipiga nad neid meisterdavad, ja see pole Olavi mingi müravisioon, see on kunst, see on muusika, see pole müra. YouTube´s ühe päevaga 5,8 mln vaatamist.
Frei3. september 2021, 23:24
Siiski see viimane "hitt" jääb meloodia poolest nõrgaks. Varasemad lood olid märksa meeldejäävamad. Arvamusliider OP-le aga edu! PS! Peaks hooldekodus kah pundi moodustama aga nii head helimeest pole :(
Oh jah3. september 2021, 20:53
Misasja, ABBA pole abbalik ja hääled on tuhmunud. Need lood on nii abbalikud, kui üldse võimalik ja hääled on samad, aga vbl toon küpsemad, ilusad ja lihvitud ballaadid, järjekordne pop muusika klassika, a´la ABBA, kadunud Valter Ojakäär oleks nautinud täiega. Ehk on kuulaja ja nomineeritud muusikakriitiku kõrvad oma endises hiilguses gramm nüristunud. See tulevane album on hea, seda saab juba praegu väita.
Juhanes3. september 2021, 20:00
"Kui ABBA-t poleks, olekski jäänud Eurovision estraadilugude võistluseks, aga vaadake, millised laulud Eurovisionil on. Nad pöörasid uue lehekülje." Kahjuks jäi ABBA ühekordseks erandiks. Tõepoolest tuleks aga vaadata, millised laulud Eurovisionil on. Puhas estraadilugude võistlus.