Printsess Madeleine ja tema abikaasa Chris O'Neill kolm aastat tagasi oma pesamuna printsess Adrienne'i ristimisel.

Foto: TT/Scanpix
Inimesed
1. september 2021, 10:30

MIS TOIMUB? Printsess Madeleine'i abikaasa keeldub ühistel fotodel poseerimast

Viimasel ajal on hoo sisse saanud kuuldused Rootsi printsessi Madeleine'i abieluprobleemidest - abikaasa Chris O'Neilli on haruharva perepiltidel nähtud.

Viimati poseeris Ameerika rahamees koos perega Madeleine'i lihavõttetervitusel eelmise aasta kevadel, kirjutab Iltalehti.

Tänavu suvel viibis muidu Floridas elav pere mitu kuud Rootsis. Kaasmaalased rõõmustasid, et Chrisi nähti taas Madeleine'i kõrval. Meest pildistati koos printsessiga suve jooksul arvukatel üritustel. Kuid nüüd on tulekul suur muutus või õigemini naasmine endisse olukorda, kirjutab Soome leht. Chris ei kavatse oma naist enam mitmesugustel „kassiristsetel“ saata.

„Chris on ärimees, mitte kuninglikku perre sündinud isik,“ seletab väljaande Svensk Damtidning kuningakoja reporter Ellen Myrgård. „Tänavusuvised fotod printsess Victoria sünnipäevast ja prints Juliani [Madeleine'i uusim vennapoeg] ristimisest jäävad paraku pikaks ajaks viimasteks,“ ennustab ta.

Mygård ei usu, et Chrisi edaspidi isegi oma naise Instagramis näha saab. Seegi pole teada, millal O'Neill järgmine kord naise kodumaale saabub.