Britney ja Jamie Spears

Foto: AP/Scanpix
Inimesed
1. september 2021, 09:55

Britney advokaat nõuab, et tema isa päevapealt eestkostja rollist taanduks

Britney Spearsi uus advokaat Mathew Rosengart andis esmaspäeval sisse uued kohtudokumendid, milles nõudis, et tema kliendi isa Jamie Spears loobuks päevapealt oma tütre eestkostja rollist.

Jamie Spears on oma kuulsa tütre eestkostjana tegutsenud viimased kolmteist aastat - sestsaadik, kui lauljanna elas üle vaimse krahhi. Viimastel aastatel on Britney alustanud võitlust iseseisvumiseks ning nõudnud isa taandumist. 12. augusti avalduses avaldas Jamie viimaks nõusolekut amet maha panna. „Olen valmis taanduma, kui aeg on küps,“ kirjutas ta.

Jamie Spears ütles toona, et tema vabatahtlik taandumine sõltub mitmest asjaolust, sealhulgas tema viimaste arvete klaarimisest. Isa nõuab, et Britney maksaks kinni 1,4 miljoni dollari väärtuses advokaadikulusid, mis Jamie tütre vastu kohtus käies tekkinud on. Ühtlasi soovib isa kopsakaid väljamakseid kolmandatele osapooltele, sealhulgas firmale Tri-Star Sports & Entertainment Group.

Britney advokaat nõuab aga, et Jamie taanduks päevapealt. Mingit „vorst vorsti vastu“-kauplemist ta ei salli. „Britney Spears ei lase end oma isal kiusata ega välja pressida. Samuti pole härra Spearsil õigust püüda oma tütart pantvangis hoida, kehtestades oma taandumise tingimused. Küsimus pole temas, küsimus on tema tütre huvides, mis seaduse silmis tema taandumisele aluse annavad.“