Foto: Panthermedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
4. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 5. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sina tahad üht, su partner aga hoopis teist. Oled sa kindel, et tugevam on see, kelle tahtmine peale jääb, targem pidavat ju järele andma? Ehk oleks mõistlikum kompromiss leida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Huvitud olulistest küsimustest ja leiad kiiresti ühise keele inimestega, kes tahavad filosofeerida ja arutleda sinuga elu põhiväärtuste üle.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled harjunud olema võrgutaja rollis – ikka see, kes mängu juhib, enda jaoks partnereid välja valib ning nõtke osavusega jahib. Täna võid aga ise kellelegi märklauaks sattuda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Keegi võib sinuga veidralt käituda, tujutseda või solvata. Ürita see kõrvust mööda lasta, sest ainuke põhjus, miks ta nii käituda võib, on lihtsalt kadedus.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kõik ei pruugi olla täna enam nii, nagu oli eile. Midagi muutub iga päevaga. Ka sina ise võid täna mõne tõsisema muudatuse algatajaks olla.

Neitsi
23. august – 22. september

Kas tunned, et su elu on nagu liiklemine kiirteel, kus eesmärgiks on võimalikult kiiresti ühest punktist teise jõudmine? Võta parem kiirus maha, siis märkad rohkemat.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Juhul, kui keegi sinuga ebaviisakalt või hoolimatult käitub, ei suuda sa seda unustada, vaid kipud selle inimese kallal õiendama. Oled ebamugav vastane.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Teataval määral naudid võimalust kedagi kritiseerida ning kimbatusse viia. Tahaksid otsustada asju, mis ei kuulu tegelikult sinu pädevusse.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul on energiat palju, raskusi on selle õigetese kanalitesse suunamisega. Võiksid ette võtta millegi uue ülesehitamise ning sellega seoses ka teistele inimestele rõõmu pakkumise.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Rahulik ja harmooniline elu on ebahuvitav. Otsid väljakutseid, tunned võimuvõitlusest üksjagu mõnu. Peaksid end siiski jälgima, et mitte endale tüütu tülinorija mainet tekitada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Üht ja sedasama olukorda võib pidada nii heaks kui ka halvaks, oleneb ainult, kustpoolt vaadata ja mida esile tõsta. Proovi ikka positiivsema poole pealt vaadata!

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sinu ettevõtmised edenevad küll, aga visalt. Et edasi minna, pead olema kannatlik ja üsna palju pingutama. Energiat nagu oleks, aga sa ei oska seda õigesti kasutada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval uuel aastaringil on äri- ja rahaasjad tähelepanu keskmes. Tänu suurepärasele suhtlusoskusele suudad sõlmida kasulikke kontakte ja oma tegevust arendada. Sul on lihtne inimestele juba esimesest hetkest head muljet jätta. Armu- ja äriasjad võivad kuidagi põimuda, ehk leiad ärisuhete kaudu endale kallima.