Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
29. august 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 30. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Praegu on piisavalt jõudu selleks, et midagi uut ja suurejoonelist käima lükata. Samas suudad oma tegemistele ka palju tähelepanu tõmmata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pead arvestama, et kui annad praegu lubadusi, võid ka suure osa oma vabadusest ära anda. Sul on tegutsemiseks vaja vabadust ja võimalust ise otsuseid teha.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled julge ning energiline, valmis oma soovide elluviimise nimel vajaduse korral ka võitlema. Pead hoiduma meeletust rapsimisest, võimalus üle pingutada on suur.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sinu intuitsioon on hea, mistõttu võid inimestega suheldes riskantseid käike ette võtta – sa saad nende tagamõtetest aru ka siis, kui nad endast hoopis muud muljet jätta tahavad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võid langetada olulise otsuse, aga seda tehes on tähtis, et sa end üle ei hinda ja ei võta oma õlule midagi niisugust, mis pakub küll väljakutset, kuid võib tervisele pahasti mõjuda.

Neitsi
23. august – 22. september

Sind võib tõmmata kunsti või müstika poole. Oled võimeline tajuma ka seda, millest sa üldjuhul aru ei saa. Kohtumised kummaliste inimestega lisavad eluvikerkaarele uusi toone.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tasub hommikul terveks nädalaks plaanid paika panna ning ka kohe nende järgi tegutsemist alustada. Kui hommikul laiskled, ei saa sa ennast hiljem kuidagi käima.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Näha on, et keegi on sinust puudust tundnud. Täna üritab ta sinuga ülimalt aktiivselt suhelda, aga sina ei ole vist temaga sugugi samal lainel.

Ambur
22. november – 21. detsember

Muudad kellegi väga kadedaks, võimalik, et tegu on armukadedusega. Tegelikult pole selleks põhjust, teine aga tõlgendab sinu käitumist valesti.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Päev täis kiiret tööd. Sa panid plaanid paika, kas mäletad? Palju sul veel tegemata on? Mida rohkem täna ära teha jõuad, seda parem, ära midagi homse kaela lükata ürita.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pead ette võtma midagi niisugust, mis pole sinu jaoks just igapäevane. Suudad olla enesekindel ning kui olukord läheb käest ära, päästad selle huumori abil.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ära ise armastatuga ühendust võta ning kui temagi seda ei tee, ära seepärast veel ärritu. Parem on mitte kohtuda, kui koos olla, aga teineteisest mitte täit rõõmu tunda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Saad vaistu rohkemgi usaldada kui kainet mõistust. Kõhutunne aitab sind nii äriasjus kui ka isiklikus elus. Väga võimalik, et su juurde pöördub tagasi keegi, kes kunagi lähedane on olnud. Siiski pole lihtne temaga varasemat suhtlustaset saavutada, sest ajad on muutunud ning te mõlemad olete arenenud.