Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
30. august 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 31. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kõhkluste aeg peaks läbi olema – oled saavutanud teatava stabiilsuse ning tüürid valitud teel kindlalt edasi, laskmata teiste arvamusel end karvavõrdki mõjutada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on kaks varianti – jätkata vanas vaimus või kasutada ära võimalus, mida elu sulle pakub. Viimane eeldab julgust ja mõne väljakujunenud põhimõtte ümberhindamist.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Saaksid lähisuhte parandamiseks nii mõndagi ära teha, kui vaid suudad aru saada, et tegelikult sind oodatakse ja vajatakse kodus rohkem, kui välja näidatakse.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võiksid alustada midagi niisugust, mida oled ka varem proovinud, kuid enne tulemuse saavutamist pooleli jätnud – nüüd on sul püsivust ja tahtejõudu.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled andnud lubadusi – nii teistele kui ka iseendale – aga nii mõnigi tegevus on pooleli jäänud või alles suisa ideetasandil. Võta end kätte ja tee midagi teoks!

Neitsi
23. august – 22. september

Tahad kangesti ümberkorraldusi teha. Võta veidi rahulikumalt – kõik ei õnnestu korraga, tee enne üks asi valmis, kui järgmise kallale tormad, muidu jääb mõnigi üritus pooleli.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mõtled teistele rohkemgi kui endale, elad end nende probleemidesse liiga sisse. Hoia ja hellita ennast rohkem, igasugused lõõgastavad protseduurid mõjuksid sulle hästi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Selleks, et saaksid end hästi tunda, on kõik võimalused olemas, aga sul ei jätku tahtejõudu ja järjepidevust. Ära ennast äpardumiste pärast süüdista, võta korraga vähem ette.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui ka käed-jalad pidevalt tööd täis, peaks kõik lennult edenema – sinus on positiivsust ning see teebki elu ilusaks ja probleemid kergemaks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Igavuse üle kurta ei saa - oled sattunud põnevatesse seiklustesse ning naudid sellist olukorda väga. Koostöös heade kaaslastega on võimalik paljugi korda saata.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui tekib keerulisi olukordi, peaksid nende põhjusi otsima enda seest. Ka tööalaste konfliktide põhjuseks võib olla teineteisest möödarääkimine.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui sa end kõige paremini ei tunne, võib see tulla närvipingest, sest stressitaluvus on praegu madal. Kõige paremini saab sellest lahti, kui näiteks pool päeva rasket füüsilist teha rabada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Uuel eluaastal õnnestub palju õppida ja silmaringi avardada, juhused viivad kokku inimestega, kes on toredad ja samas sind tublisti edasi aitavad. Ole avatud ja lahke, võta vastu, mida maailm sulle pakub, ole aga omalt poolt valmis teistega jagama seda, mida sa tead ja oskad..