Foto: Panthermedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 3. september (2)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled pisut ebakindel. Seepärast eelistad tegutseda pigem märkamatult ja salamisi, ajad asju ääri-veeri. Paraku võib niisugune tegevus pigem segadust külvata kui sind eesmärkideni viia.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ära hakka enne rabelema, kui kindlalt tead, mida ja kuidas tegema peaksid. Kiirustada pole vaja, süveneda aga küll. Kallimaga suhete parandamiseks tuleb sõnu hoolega valida.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Analüüsi olukorda ja näed peagi, et asjad liiguvad paremuse suunas. Tõsi küll – selleks, et olukorrast kasu lõigata, pead sa varasemast rohkem pingutama ja kavalust kasutama.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võimalik, et sul tuleb tundide kaupa teiste elulugusid kuulata. Tõsi, sa ei peaks seda tegema, ent ise tunned, et tahaksidki teisi toetada, neile nõu ja jõuga abiks olla.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sinu ettevõtmised laabuvad, sest usud endasse. Ole tähelepanelik – võid saada infot, mis sind paljuski edasi liikuda aitab. Head nõu oskavad anda vanemad pereliikmed.

Neitsi
23. august – 22. september

Suudad oma elu korraldada nii, et jõuad tööalaselt küllalt mahukaid ülesandeid täita, samas aga jääb piisavalt aega ka pere, sõprade ja hobide tarvis.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ära lase end teiste arvamusest kuigivõrd häirida. See on sinu elu ja valima pead enda vajadustest ja soovidest lähtudes.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Näed teistest inimestest justkui läbi. Nii valida just niisuguse suhtlusstiili, mis parasjagu sobib. Oled meeldiv kaaslane ja see annab sulle head eeldused äriasjade arendamiseks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Püstitad oma eesmärgid realistlikult, nii suudad need ka saavutada, saad endaga rahul olla. Võid mingile vägagi intrigeerivale saladusele juhtumisi jälile saada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Vanemate või teiste sugulastega tasub kontakti võtta, nendega suhtlemisest saad kinnitust, et sind armastatakse, sul on kindel tagala.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui sul on kellegagi probleeme olnud ja asjad on selgeks rääkimata jäänud, tasuks nüüd see inimene üles otsida ja silmast silma vestlus maha pidada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Äpardused ja konfliktid ununevad kiiresti, hea jääb see-eest kauaks meelde. Oled oodatud mitmetele lõbusatele üritustele, sul endalgi tasub sõprade rõõmuks midagi korraldada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Vajad vabadust ja võimalust asju iseseisvalt planeerida. Kui miski sind ära tüütab, üritad pikemalt mõtlemata põgeneda. Uued suhted on kerged tekkima, ent püsivat liitu ei ole lihtne luua ega toimimas hoida. Füüsiline veetlus mängib suuremat rolli kui hingeline ühtesulamine. Hingetoitu saad pigem loomingulisest tööst.