Foto: Panthermedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
3. september 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 4. september (2)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võiksid nädalavahetuse pereringis veeta või vanema põlvkonna sugulastele külla sõita. Rahulik miljöö mõjub su ärevale hingele igati tasakaalustavalt.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ilmselt tuleb päev sündmusterohke. Liigud palju ringi, suhtled erinevate sõpradega ja saad kinnitust, et inimesed hoolivad sinust. Tööprobleemidele mõtlemine unusta aga ära!

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võid märgata võimalusi raha teenimiseks. Vaistlikult tunnetad, mis on sinu jaoks õige. Ehk saad mõne huvialaga kasu teenida. Pea plaane, aga ära veel aktiivselt tegutse.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võiksid tegeleda hobidega, mis pakuvad hinge- ja vaimutoitu ning mõjuvad tasakaalustavalt. Aeg sobib mõne müstilise paiga külastamiseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sind võib vallata nostalgiline meeleolu. Võid saada sõnumeid inimestelt, kes on sulle minevikus väga kallid olnud. Või siis valdab sind ennast soov nendega ühendust võtta.

Neitsi
23. august – 22. september

Õhus on romantikat! Ole koos armastatud inimesega, väljenda oma armastust nii sõnades kui ka seksuaalsel tasandil. Kui sul on midagi tähtsat öelda, siis ära seda ütlemata jäta!

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled loomingulisel lainel. Enda tunnete väljendamine kunsti kaudu mõjub sulle kui teraapia, aga see võib tuua ka rahalist kasu. Tunnete maha surumine võib aga plahvatuseni viia.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tunnetusvõime on suurepärane. Täna võid teisi inimesi sõnadeta mõista. Võimalik, et näed ennustuslikke unenägusid või paned tähele mingeid olulisi märke.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled väsinud enda tõestamisest võõrastele inimestele. Tunned end kindlalt ja turvaliselt koos nendega, kes on olnud aastaid su kõrval ja oskavad arvestada su väikeste veidrustega.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Töönädala järelkaja mõjutab sind ilmselt ka täna. Oled pidanud palju vaeva nägema ja enda eest seisma, nüüd on raske end välja lülitada ja lõõgastuda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui oled koos õige inimesega, tunned end õnne tipul. Nii hea on armsama kaisus sügisõhtut nautida ja ennast muu maailma jamadest täitsa välja lülitada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Keegi võib sulle romantilise kingituse teha. Oskad tähelepanuavaldustest rõõmu tunda, heldid küllaltki kiiresti. Kingitusel võib ka mingi tagamõte olla.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval aastaringil oled energiline, samas aga tundeline. Kui vähegi vastupanu haistad, sead end kohe kaitsepositsioonile, parim kaitse on sinu jaoks aga rünnak. Pead rohkem rõhku panema taktitundelisele käitumisele, tugevate emotsioonide välja elamiseks sobib kõige paremini füüsiline tegevus.