ERKI moeshow publikFoto: Robin Roots
Inimesed
28. august 2021, 21:30

GALERII | ERKI moeshowle kogunes särtsakas ja stiilne publik (3)

Noorte disainerite loomingut kogunes laupäeval Patarei merekindlusesse vaatama stiilne publik.

Eelmise aastaga sarnaselt toimub tänavu moeetendus showcase’i vormis, kus iga etendus toimub eraldiseisval laval. Lavasid on kokku 15. Eraldiseisev lava pakub disainerile võimaluse luua enda kollektsiooniga sidus keskkond ning pealtvaatajale veelgi rohkem avastamist. 

Parima kollektsiooni selgitab välja mainekas rahvusvaheline žürii, mille koosseisu kuuluvad professor ja Istituto Europeo di Design (IED) kunstiline juht Giovanni Ottonello ning Fredrika Erlandsson, VOCA tegevdirektor ja asutaja. 

Nagu eelmisel aastal, nii ka tänavu osaleb žüriis läbi online-kanali Katie Dominy, kes on rahvusvahelisi kunstnikke, disainereid ja loovtalente koondava digitaalse platvormi ARTSTHREAD kaasasutaja. Žürii hulka kuuluvad ka kodumaised nimed Tanel Veenre, kes on Eesti ehtekunstnik ning omanimelise kaubamärgi disainer, tunnustatud moekunstnik ja stilist Liisi Eesmaa, stilist Ženja Fokin, ajakirja „Säde“ peatoimetaja Kristi Pärn Valdoja ja Eesti lavastaja, installatsiooni- ja videokunstnik Ene-Liis Semper.