Argo Ader ja tema abikaasa Maarja Kerner-Ader.

Foto: Teet Malsroos
Inimesed
25. august 2021, 13:49

Argo Aderi abikaasa Maarja: nii rasket aega nagu viimane abieluaasta polegi enne olnud (24)

„Naljakas on, et mingid asjad, mis juhtuvad, teevad sind tugevamaks ja lähendavad veel rohkem,“ jagab kulturist Argo Aderi naine Maarja Kerner-Ader, et keerulised ajad ei tähenda alati halba.

Maarja Kerner-Ader (32) annab sotsiaalmeedias teada, et täna täitus tal abikaasa Argoga (50) kolm aastat abielu. „Kõik on olnud imeline ja hea,“ annab ta teada, et on õnnelik.

“Siiski on olnud ka raskusi, nagu meil kõigil. Või on keegi, kellel pole olnud suhtes kunagi ühtegi raskust?“ kirjutab Maarja. „Võin julgelt öelda, et nii rasket aastat nagu oli viimane abieluaasta, polegi enne olnud. Naljakas on, et mingid asjad, mis juhtuvad, teevad sind veel tugevamaks ja lähendavad veel rohkem. Aga ma ausalt ei tea, miks nii on, et mind on rasked ajad niivõrd palju õpetanud ja tugevamaks teinud. Tunnen, et olen kõigeks võimeline, suudan kõike ja mul on tugev ja õnnelik abielu.“

Maarja sõnul vajab õnnelik abielu tööd. „Selleks, et hoida suhet, on vaja palju-palju teha! Ma olen õnnelik, et mul on kolm imearmsat kutti ja see abielu, mis mul on. Teen tööd edasi, et kõik toimiks ja oleksime veel tugevamad.“

Argo Ader langes pärast kaksikute poiste sündi sügavasse depressiooni, sest oli oma naise lastele nii-öelda kaotanud. Argo kurtis naise sõbrannale saadetud sõnumites, et Maarja pole tema jaoks enam ahvatlev ning et tema füüsiline ja vaimne jaks on otsas ja motivatsiooni napib.

Maarja sõnul oli Argol tõesti depressioon. „Ikkagi kolm pisikest last. Sünnitusjärgne depressioon ei teki ainult emadel, see võib tekkida ka isadel, aga sellest ei räägi väga keegi. Lisaks see raske koroonaaeg... Ja nii ta läks, olime Argoga ka sügisel mingi aja suhtepausil ning kasvatasime oma tublisid lapsi koos. Argo on, oli ja jääb maailma parimaks isaks oma lastele. Sellest pausist teavad meie omad inimesed, kuid jah, pole sellest palju rääkinud, kas ka peaks?“ kirjutas ta Instagramis.