Kuninganna Elizabeth II ning prints Harry ja Meghan.

Foto: Vida Press
Inimesed
23. august 2021, 10:42

Mõõt sai täis!? Kuninganna Elizabeth II astub Harry ja Meghani vastu võitlusesse juristidega (12)

Kuninganna Elizabeth II otsustas prints Harry ja Meghan Markle`i paljastuste vastu enda kaitseks abi otsida juristidelt, vahendab The Sun.

Kuninganna leiab, et talle aitab ja väidetavalt andis nõunikele käsu, et koostöös juristidega tuleb plaan Harry ja Meghani vastu plaan paika panna.

Kuningakojale lähedane allikas räägib, et 95aastane kuninganna on korduvate rünnakute pärast juba meeleheitel. „On teatud piir, kui kaua seda talutakse ja see on nüüd käes,“ lisab ta.

Niisiis on selge, et kuninglik pere eesotsas kuningannaga kavatseb Harryle ja Meghanile märku anda, et advokaadid on võitluseks valmis ja uusi rünnakuid ei tolereerita.

Kuningannal sai mõõt täis, kui Harry teatas, et järgmisel aastal ilmub tema tegemistest paljastav mälestusraamat. Kuningakoja juristid üritavad selle ilmumist takistada, viidates pereelu privaatsusele ehk teatud detaile ei tohiks Harry avaldada.

Ilmselt kardab kuningakoda, et kuigi britid ise on pigem Harry ja Meghani osas kriitilised, võivad ameeriklased duo juttu sajaprotsendiliselt uskuma jääda.

Peresuhted muutusid jäiseks pärast avameelset usutlust Oprah`le. Hiljemgi on Harry teravalt torganud. Näiteks ühes taskuhäälingus võrdles ta kuninglikus perekonnas olemist loomaaias elamisega ning hittfilmiga „Trumani sõu“, kus peategelane elab enda teadmata tõsieluseriaalis.