Foto: Panthermedia/Scanpix
Müstika
28. august 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 29. august (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oled kannatamatu, suutmata hetkegi paigal püsida. Sa vajad seiklust ja närvikõdi, kohe hommikust saati! Võid lasta elul end üllatada.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Üksinda olles ei õnnestu ennast lõdvaks lasta ja rahulikult puhata – sind vaevavad mingid mõtted. Küsimused on, aga sul pole õrna aimugi, kust neile vastust leida.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tunned end hästi inimeste hulgas, kellel on sama edasipüüdlikud ja omalaadsed ideed nagu sinul või kes tahavad võidelda samade õiguste eest, et maailma paremaks muuta.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Uni on rahutu, mingid tööga seotud mõtted või uudsed ideed ei lase sul korralikult magada. Sisemise pinge saad maha laadida korralikult rahmeldades ja sporti tehes.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tahaksid tutvuda uute inimestega, nende taust võiks olla erinev sinu omast. Liikluses pea reeglitest kinni. Jalg kipub justkui iseenesest gaasipedaali liiga raskelt vajutama.

Neitsi

23. august – 22. september

Ootamatult võib päevavalgele tulla mingi saladus. Enne, kui sellest põhjapanevaid järeldusi teed või kellegagi asju klaarima hakkad, mõtle, kuidas info paikapidavust kontrollida.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

See võib olla sobiv aeg, et oma julgus proovile panna ja midagi peadpööritavalt ekstreemset koos kallimaga proovida. Seejuures tuleb kõiki turvanõudeid järgida.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Uudsed meetodid tervise edendamiseks tunduvad sulle põnevad. Hangi infot, mine koolitusele või teabepäevale, ent ära siiski rutta seda kõike kohe omal nahal katsetama.

Ambur

22. november – 21. detsember

Päev on loodud aktiivseks puhkuseks, uute harrastuste katsetamiseks. Üllatusmomendid, aga ka vajadus end proovile panna teevad ettevõtmisest sinu jaoks tõeliselt nauditava elamuse.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Kui juba millessegi segatud oled, siis ei suuda sa seda kergelt võtta. Kui oled mees, võib saatus sind kokku viia salapärase ja veetleva daamiga. Talle läheneda on paras julgustükk.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Omapärase käitumisega oled andnud kellelegi alust hakata sinu kohta infot levitama. Sellest teada saamine on ärritav, ent leiad võimaluse see enda kasuks pöörata.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Kui kuhugi kaubanduskeskusse satud, võid leida põnevaid asju. Võid mingist uudsest tehnikavidinast nii vaimustusse sattuda, et kulutad sellele suure summa.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algamas on edukas eluaastaring, mil töises plaanis annab teha suur edasiminek. Head sõbrad ja pereliikmed elavad sulle kaasa ja annavad asjalikku nõu. Ole valmis aktsepteerima teisi sellistena, nagu nad on, ole koostööaldis. Iseenese rada saab kõndida ka teistega koos.