Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. august 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 28. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Saad natukene vabamalt hingata. Tegutse pigem üksinda, vaja on oma mõtteid korrastada. Õhtupoole võiksid kohtuda sõpradega – ühine sportlik ettevõtmine taastab kaotatud jõuvarud.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Mõtted võivad tahes tahtmata tööteemadele hüpata. On palju asju, mida ei jõudnud eelnenud nädala sündmuste keerises selgeks mõelda, nüüd need loksuvad su peas tasapisi paika.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Näed, et sama asja kohta on erinevaid teooriaid ja tihtipeale on need risti vastukäivad. Pead ise järeldusele jõudma, millest juhinduda ja mis kõrvale heita.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Alusta tegutsemist nende ülesannete täitmisest, millega on karjuvalt kiire. Ehkki hommikul ei pruugi kõik kiiresti sujuda, tõuseb tempo päeva edenedes ning õhtuks peaksid küll rahule jääma.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Hästi palju on abi toetavast partnerist, kes tõmbab sind käima ka juhul, kui ise parema meelega nurgas edasi mossitaksid.

Neitsi

23. august – 22. september

Igapäevased ülesanded ei tohiks sinu jaoks väga igavad tunduda. Leiad igas väikeses eesmärgis enda jaoks mingi iva, mis annab jõudu edasi püüdlemiseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Ole heas mõttes enesekeskne – kuula oma sisehäält, mõtle, kuidas on sinu arvates parem asju ajada. Sul võib olla infot, mida enesekindlamatel kaaslastel ei ole.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Hästi palju on kasu koduste toetusest ja abist. Õhtupoole võib tekkida häid mõtteid rahaasjade kiireks ja kavalaks korraldamiseks.

Ambur

22. november – 21. detsember

Võib-olla oled juba eelnevail päevil kuulda saanud mitmest huvitavast ideest, ent nüüd hakkab mõte jooksma, kuidas ideid ka ellu viia.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Tihendada tasub suhtlemist vanema põlvkonna sugulastega. Avastad nende inimeste juures, keda juba aastakümneid tunned, üllatuslikke jooni.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sul on omajagu, ent mitte ülemäära rahutust ja tegutsemistahet. Vaevalt sulle korda läheb, mida teised arvavad. Ometi võiks õhtupoole sõpradega kohtuda – võite jõuda huvitavatele järeldustele.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Nädal on olnud pingeline ja kirev, hakkad tasapisi sellest toibuma. Sul on vajadus toimunut tagantjärele analüüsida, et asjast selget sotti saada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Uus eluaastaring tõotab avada häid võimalusi nii mõneski eluvaldkonnas. Saad tegeleda asjadega, mis sulle tõeliselt naudingut ja arengulusti pakuvad, ehk saad ühest senisest hobist arvestatava sissetulekuallika kujundada. Ole valmis õppima ja silmaringi avardama, mine võimalusel reisima!