Foto: Panthermedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. august 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 24. august (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Selleks, et olukorda parandada, ei pea alati aktiivselt tegutsema. Ole parem rahulik, lase elul kulgeda ja näed, et asjad loksuvad tasapisi, kuidagi loomulikku rada pidi paika.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sinu tugevaim külg on püsivus ja sihikindlus, järjepidevalt tegutsedes võid mägesid paigast liigutada. Tead ise kõige paremini, mida ja kuidas teha, teiste nõuannete peale kipud ärrituma.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Uuenduste tegemiseks pole just parim aeg, need muudavad su närviliseks. Kindlalt ja turvaliselt tunned end mööda vana rada tasapisi edasi astudes.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Oled mingi olulise probleemi enda jaoks selgeks mõelnud, oled otsuse vastu võtnud. Nüüd on sul märksa kergem ja julgem edasi minna.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Oled aru saanud, et kõike sa muuta ei saa. Kuigi ühe lähedase inimese käitumine sulle meeltmööda pole, pead leppima sellega, et tema tegutseb oma tõekspidamiste järgi.

Neitsi

23. august – 22. september

Suhteliselt rahutu päev. Pead üsna palju suhtlema inimestega, kes on loomu poolest sinust nii mõneski asjas erinevad ning kellest on raske aru saada.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Võid end rahulikult tunda – kõige olulisemates suhetes valitseb harmoonia. Või kui sulle tundub, et see polegi nii, võta aeg maha ja ära näe lähisuhete nimel liiga palju vaeva.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Tavaliselt saab probleemid ära klaarida, kui neid asjaosalistega avameelselt ja põhjalikult analüüsida. Nüüd oled seisus, kus teine pool ei saa sinu püüetest aru, ei tahagi saada.

Ambur

22. november – 21. detsember

Oled sõiduvees, sina juba oskad oma elu ise huvitavaks elada! Oled ise heasoovlik ja energiline ning tõmbad oma positiivsusega inimesi ligi.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Tundub, et hea on läbi käia ja koostööd teha inimestega, kes on sinuga võimalikult sarnased, kes mõtlevad samamoodi kui sina.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

On hea aeg õppimiseks. Sul oleks soovitatav põhjalikult mõelda, milliste teadmiste-oskuste puudumine sind elus kõige rohkem segab ning keskenduda enesearendamisele.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tunned end kohati ebakindlalt ja rahutult, ootad, et teised sinu olemise paremaks teeksid, aga paraku pole neil aega või tahtmist sulle nii palju tähelepanu pöörata, kui sa sooviksid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Varem tehtust sõltub, kas sul on hea igapäevakohustusi täita või tunned vajadust olukorra põhjalikuks muutmiseks. Terav mõistus, julgus ja uuendusmeelsus viivad edasi. Jõudu on palju, suuna see eelkõige töösse. Ole kolleegidega taktitundeline. Armuasjad ja perekondlik suhtlus sujuvad.