Kylie Jenner ja tütar Stormi Webster

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
21. august 2021, 10:48

ÜLLATUS! Miljardär Kylie Jenner ootab teist last (3)

Kylie Jenner saab taas emaks! 24aastane miljardär on rase ja ootab oma teist last koos kallima Travis Scottiga, vahendab Page Six.

Paaril on juba 3aastane tütar Stormi ja Jenner on olnud avatud, et soovib oma pisitütrele õde-venda. Allikas ütles ajakirjale, et kogu pere on põnevil.

Uudis tuli pärast seda, kui Caitlyn Jenner äratas neljapäeval spekulatsioone, teatades, et ootada on taas lapselast, kuid selgus, et see puudutab tema poega Burt Jennerit, kes ootab koos tüdruksõbra Valerie Pitaloga kolmandat last.

Kui Kylie'lt küsiti ajakirja Harper’s Bazaar 2020. aasta märtsikuus antud intervjuu ajal teise lapse saamisest, ütles meigiguru: „Mu sõbrad survestavad mind selle pärast. Nad armastavad Stormit. Kindlasti tunnen survet talle õde -venda kinkida, kuid plaani pole.“

Esinedes oma sõbra Stassie Karanikolaou „Do Your Part“ Instagrami sarjas, lisas Kylie: „Ma tahan seitset last, kuid mitte praegu. Rasedus pole lihtsalt nali; see on tõsine asi ja raske, „lisas ta. “Ma pole selleks veel valmis."