Rainer Vakra koos perega.

Foto: Erakogu
Inimesed
19. august 2021, 12:37

Armas austusavaldus! Rainer Vakra kolmas poeg sai nime vanavanaisa järgi

Rainer Vakra teatab Facebookis, et tema augusti alguses ilmavalgust näinud kolmas poeg sai nimeks Kustav. Nimevalik on omamoodi austusavaldus mehe vanavanaisale Gustavile.

„Minu vanavanaisa nimi oli Gustav Wacker, kelle perenimi eestistati hiljem Vakraks. Tema auks eestistasin nüüd ka Gustavi nime ära ja panime oma kolmandale pojale nimeks Kustav. Nimepäeva saab ta tähistada juba õige pea – 28. augustil,“ kirjutab Rainer.

„Statistikaameti lehelt selgus, et 2021. aasta 1. jaanuari seisuga oli eesnimi Kustav Eestis 49 mehel. Ehk siis Kustav 50. on sündinud. Aitäh kõigile, kes paar kuud tagasi nimeotsingu üleskutsele reageerisid. Teie pakkumised olid igati abiks ja kaalumisel. Ka Kustavi nimi oli seal valikuna kenasti kirjas,“ lisab ta.

Rainer jagab ka esimest korda pilti viieliikmelisest perest, kus on peal pojad Konrad (3), Kaius (1) ja Kustav ning elukaaslane Marilin.

„Meeletu ja võimas, mida naised ikka suudavad, ma ei väsi imestamast! Kuldset olümpiamedalit väärt! Ja minult iga korraga ikka aina suurem pisar. Rõõmupisar!“ õhkas Rainer, kui elukaaslane Marilin tõi 6. augusti hommikul ilmale paari kolmanda poja. „Pikkust täpselt pool meetrit ja kaalu natuke all nelja kilogrammi.“

Ema ja lapsega on kõik kenasti. „Beebi on siiani olnud tubli magaja ja piimasõber. Marilin on loomulikult pingutusest väsinud, aga rõõm, rahulolu ja tunne, et oled kõikvõimas, ületab kuhjaga kõik muu. Meie ei maga, muudkui imetleme teda,“ ütles Rainer.