Foto: Teet Malsroos
Inimesed
18. august 2021, 20:39

Rainer Vakra muinasjutulisest kodutalust: siin juba igav ei hakka, seetõttu on see lastele kasvamiseks väga hea keskkond (11)

Aasta alguses poliitikast lahkunud Rainer Vakra juured on Lääne-Virumaal Viitnal asuvas kodutalus, kus on üles kasvanud neli põlvkonda Vakraid ja sirgumas on viies. 

„Minu isa Andres on samamoodi kõik oma lapsepõlve suved siin veetnud, nagu minagi, ja ma loodan, et ka minu kolm poega veedavad tulevikus siin mõnusasti aega,“ ütleb Rainer.

Rainer ütleb, et maal ei jäänud aega rumaluste tegemiseks, sest need juhtuvad just siis, kui lapsed soovivad tähelepanu saada või neil on igav. „Siin juba igav ei hakka, seetõttu on see lastele kasvamiseks väga hea keskkond.“

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

6. augusti hommikul kell 4.42 nägi ilmavalgust Rainer Vakra ja tema elukaaslase Marilini kolmas poeg. „Meeletu ja võimas, mida naised ikka suudavad, ma ei väsi imestamast! Kuldset olümpiamedalit väärt! Ja minult iga korraga ikka aina suurem pisar. Rõõmupisar!“ jagas Rainer Vakra Õhtulehega oma emotsioone.

„Hetkel on suuremate vendade Konradi ja Kaiuse jaoks tegemist Uue Poisiga. Nime jaoks teeme suure perekoosoleku, kui saame sünnitusmajast koju,“ ütles mees.

Et kõik pere lapsed on pojad ja sündinud ka üsna väikeste vahedega, ei ole Rainer ja Marilin pidanud värskele ilmakodanikule eriti palju asju juurde ostma. „Üks omamoodi tunne on minna keldrisse ja võtta sealt kolmandalt riiulilt taas see beebihäll.“