Michael Jackson

Foto: Vida Press
Müstika
18. august 2021, 11:57

TÕELINE TRILLER! Meedium väidab, et abiellus Michael Jacksoni vaimuga: ta keeldub minuga seksimast (9)

Ameeriklannast meedium Kathleen Roberts väidab, et 2009. aastal surnud popkuninga Michael Jacksoni vaim elab edasi ja seda koos temaga. Küll aga kurdab Roberts, et kummitusest abikaasa ei taha temaga ühte heita, vaid eelistab kasutada naise keha hoopiski laulmiseks ja tantsimiseks.

„Ta elab minu kehas ja naudib seda. Ta suhtleb minuga kui oma abikaasaga,“ vahendab Mirror kummalist intervjuud. „Michael on kogu aeg minuga, ta tuleb isegi tualetti kaasa. Siiski ei meeldi talle, kui ma teda puudutan. Kui ma teda suudelda üritan, siis hirmutab ta mind nägemustega ämblikutest ja laipadest,“ räägib Roberts ja lisab, et Jacksoni kummitus on üsna kamandav. „Pidevalt toob ta välja minu vigu,“ kurdab naine.

Kuid Robertsi sõnul on Michaeli kummitusel ka helge külg. Näiteks palus Jacksoni vaim ta naiseks roosa kihlasõrmusega. „Talle meeldib ka minu sees süüa. Michael armastab küpsiseid.“

Inimesi, kes peavad Robertsit tema väidete tõttu vaimselt haigeks, on palju. Naine hindab, et see on väga õel asi, mida öelda ning et ta on täiesti terve.