Robert De Niro

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
18. august 2021, 09:56

KES ON SEE SALADUSLIK DAAM? Robert De Niro tähistas 78. sünnipäeva koos uue kallimaga Euroopas (9)

Hollywoodi megatähel Robert De Nirol (78) on käimas küll pikk ja valulik lahutus, aga see ei sega teda juba uue silmarõõmuga mehkeldamast. Näitleja tähistas teisipäeval sünnipäeva koos saladusliku brünetiga ja seda Prantsuse Rivieras.

Robert De Nirot nähti lahkumas Du Cap-Eden-Roci luksushotellist, käsi hellalt uue silmarõõmu peos. Paarike jätkas De Niro sünnipäeva koos sõpradega luksusjahil kruiisides, vahendab Daily Mail.

Robert De Nirol ja Grace Hightoweril (65) on juba mitmendat aastat käimas kibe lahutusprotsess. Paar abiellus 1997 ja läks esimest korda lahku 1999. 2004. aastal uuendasid nad oma abieluvandeid. See aitas küll suhteid siluda, kuid 2018. aastal andsid nad lõpuks lahutuse sisse. De Nirol on Grace'iga ka kaks last: 23aastane poeg Elliott ja surrogaatema abil sündinud tütar Helen Grace (9).

De Niro tutvus Hightoweriga ajal, mil too töötas menukas restoranis Mr. Chow administraatorina.

Esimese abikaasa Diahne Abbottiga sõudis De Niro abieluranda 1976. aastal. Nende poeg Raphael püüdis küll näitlejana läbi lüüa, kuid töötab nüüd hoopiski New Yorgis kinnisvara alal. De Niro adopteeris ka Abbotti tütre Drena. Abielu lahutati 1988.

Pikast armusuhtest endise modelli Toukie Smithiga on filmitähel kaksikpojad Julia ja Aaron, kes sündisid 1995. aastal surrogaatema abil.