„Puuduta mind“ – ingliterapeut Marya ja saviterapeut Juno Mandri; saatejuhid Anu Saagim (pildil) ja Sirje Presnal.

Video: Video: Hannes Dreimanis
Puuduta mind
5. september 2021, 19:36

„PUUDUTA MIND“ 199. SAADE | Avataride Marya ja Juno hingeravikoolis voolitakse maaingleid

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külalisteks on ingliterapeut Marya ja saviterapeut Juno Mandre.

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külalisteks on ingliterapeut Marya ja saviterapeut Juno Mandre.Vaata videot!

Saatekülalistel on rolle veelgi: ingliterapeut Marya on ka meediumterapeut ning maaväliselt juhitud teadvuse tõstmise globaalprojekti „Terra Mariana“ maapealne arendaja ja liider. Saviterapeudina töötav Juno Mandre on aga ametialaselt psühholoog ning samuti projekti katsekooli MA GISK õppurühenduse MTÜ Kullaratas juhatuse esimees ja esinduskobara liige.

„Tervenemine südame tarkusega tähendab lisaks muudele aspektidele ka seda, et inimene hakkab üha enam kuulama ja mõistma seda, mida tema hing talle kõneleb ning liigub just seesmiselt määratud teekonnal, mitte selle järgi, mida väline tema jaoks õigeks peab,“ on Juno Mandre veendunud.

Edasi lugemiseks: