Inimesed

KASSIDRAAMA SAI LÄBI? Pesaleidja tühistas Eesti kuulsaima leppetrahvi: üleriigiline kättemaksmine igas foorumis ja meediakanalis pole enam vajalik (3)

LISA KOMMENTAAR

Jüri17. august 2021, 15:18
Kui Pesaleidjal McNairnidega allkirjastatud lepingut pole, siis on väga tobe mingitest trahvidest jahuda. Olgu õnnelikud, et McNairnid neile kahjunõuet tõenäoliselt ei esita, ei viitsi ilmselt.
Rait17. august 2021, 16:11
Küll need tattnokad esitaks kui neil see võimalus oleks. Ilmselgelt nad tahaks kohtusse minna, aga kellel seda aega ja raha et sellega tegeleda. Sellepärast leppisidki lõpuks kokku et okei, te võtate oma trahvi ja ütlete et te ei taha et meid kiusatakse ja me jätame teiega kohtutee vahele. Neil nii palju vaba aega et saab seda päevast aega küll kohtus veeta. Loomad aga tahavad oma osa päevast. Kas see pisike trahv on seda väärt. Nähtavasti mitte. Kuigi nad ütlevad et nad ühtegi looma enam ei võta siis ma loodan et kui tuleb ilusa kiisupoja või kutsika isu siis kõik mäletavad seda lugu!!!
Urmas16. august 2021, 20:02
"Maksmise asemel pöördus naine aga advokaadi poole." Kas advokaadi sekkumine ei ole mitte tegelik leppetrahvi tühistamise põhjus?