Foto: Panthermedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. august 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 22. august (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Nüüd saad jätkata uutel alustel. Teemad, millega seotud läbirääkimised on liiva jooksnud, tasuks nüüd taas tõstatada. Ilma järjekindluseta on võimatu midagi saavutada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tänane päev võib tuua lahenduse üksjagu aega õhus olnud probleemile. Võimalik, et sul õnnestub kohtuda inimesega, kelle kaasabil asjad ometi kord liikuma hakkavad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pead rauda taguma, kuni see veel kuum on. Ja praegu on. Täna on ehk raske, aga see tasub  pikemas perspektiivis ära, nii et võta end kokku ja anna endast parim!

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kogunenud pinged ei lange sugugi iseenesest, pead mõtlema enesesäästlikult ning sihiteadlikult lõõgastuda proovima. Tee seda, mida sulle kõige rohkem teha meeldib.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mingid pikka aega õhus olnud küsimused võivad vastuse saada. Suudad nii mõndagi varem hoomamatuna tundunut mõista, maailm on keerukas, ent arusaadavam kui mõne aja eest.

Neitsi
23. august – 22. september

On üsna ükskõik, kus sa viibid. Oluline on see, milliste inimestega koos oled. Luksust sa praegu ei vaja, heatahtlikke ja mõistvaid kaaslasi aga küll.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul on võimalik suur samm edasi astuda, aga saad seda teha vaid juhul, kui reageerid kiiresti. Kui otsustamisega viivitad, võid võimaluse maha magada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sa ei näe sugugi ainult jäämägede tippe – saad aru ka toimuva sügavamatest põhjustest ning mõistad kaaslaste käitumise motiive. Oled võimeline põhjalikult süvenema.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ära ole konkurentide suhtes kade, ole neist lihtsalt parem! Sind aitab see, kui keskendud tugevate külgede rõhutamisele, mitte ei tegele elu eest nõrkade külgede varjamisega.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tunned, et sa ei tea enam isegi täpselt, millist teed pidi oleks kõige õigem edasi minna. Tahaksid, et keegi sind õpetaks ja suunaks, aga samas ka hoiaks ja rahustaks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Täiskuu Veevalaja märgi viimases kraadis raputab korralikult su tundemaailma. On hea päev hüvastijättudeks, loobumiseks suhetest, mis sinult energiat röövivad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kuidagi möödaminnes kujunevad suhted ühe inimesega tunduvalt tihedamaks ja sa tunned sellest rahulolu ka rõõmu. Tuju on kuidagi parem ja optimistlikum.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Oled algaval eluaastal uljas ja võitlusvalmis. Emotsioonid kipuvad olema tugevamad kui mõistus. Enne mingite ideede nimel võitlusse asumist mõtle asi põhjalikult läbi – kas kaitsed oma maailmavaadet või lased ehk end provotseerida? Üle keemise vältimiseks tee regulaarselt sporti.