Foto: Panthermedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. august 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 21. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Lausa kisub lõbusasse seltskonda. Hea on olla inimeste keskel, lobajuttu kuulata, naerda ja nalja visata. Ka uute tutvuste sobitamine kulgeb põnevalt ja romantiliselt.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Need sidemed, mida puhkepäeval lõbusas seltskonnas lood, osutuvad ilmselt kasulikuks edaspidises äritegevuses. Oled avatud ning valmis tutvusi looma uute inimestega.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võta koos sõpradega ette närvikõdi pakkuv seiklus. Meeleolu võib õige ülevoolav olla. Sind võib tabada üllatus, kui senine sõber sulle siiralt armastust avaldab.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Nädalavahetuse aktiivne energia tõmbab sind kaasa. Satud justkui kogemata kombel õigel ajal õigesse kohta. Sul lihtsalt veab, naudi seda, mida elul sulle pakkuda on.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Hea aeg reisi alustamiseks või lihtsalt väljasõiduks looduskaunisse kohta. Erilised olukorrad toovad kaasa huvitavaid kohtumisi, jutuajamisi ja  romantilisi tundeid.

Neitsi
23. august – 22. september

Saad tegeleda asjadega, mis sulle endale rõõmu pakuvad. Kui oled rohenäpp, jäta muud kohustused ja pühendu oma aiale. Värskes õhus tegutsemine on sinu jaoks puhkus.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sinu tähelepanu võib pälvida omapärane, sinust erineva taustaga isik. Lausa kisub peadpööritavaisse romantilistesse seiklustesse, lähed vooluga kaasa.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ära lase teistel laupäevaseid plaane dikteerida. Valikuid on palju, sul on õigus otsustada, kuhu lähed ja mida ette võtad. Lähtu sellest, mis sind ennast enim rõõmustada võiks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Armusuhete vallas huvitavaid arenguid võimaldav aeg. Sinu asi on ennast ilusaks teha ja seltskonda minna, ei või iial ette teada, keda seal kohtad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tunned end suurepäraselt. On sinu valida, kas arendada koduseid asju või reisile sõita. Kui oled ise sisemiselt heas tasakaalus, siis saad igal pool elust rõõmu tunda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Su tähelepanu köidavad isikud, kes oskavad rääkida ebatavalistel teemadel ning anda õpetlikku infot. Armusuhete arendamisel saab määravaks intellektuaalne sobivus.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tähelepanu keskmes on kodus muudatuste tegemine. Ilmselt leiad nutika lahenduse, kuidas kodu kaunimaks muutmiseks raha leida ja kasutad seda õigesti.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel eluaastal lähtud isiklikest vajadustest, püüad ellu viia enese unistusi ega lase kellelgi naljalt end teelt kõrvale juhtida. Isegi juhul, kui su teekond on eriline ja mõne kõrvaltvaataja arvates veider tundub. Loominguline lähenemine tööle aitab sul ennast teostada. Võimalik, et leiad rõõmu kellegi aitamisest.