Foto: Panthermedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
19. august 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 20. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Väga hea hetk selleks, et vanema põlvkonna sugulastega asju ajada ja suhteid tihendada. Näita, kuivõrd neist hoolid ning saad väga palju positiivset vastu.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Rutiini langemine sind täna igatahes ei ähvarda. Lõbusad tegevused ja kohustused annab siduda nii, et ei tekiks vastuolusid – mõlema jaoks leiab päeva vältel aega.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Hea päev teel olemiseks ja erinevate kohtade külastamiseks. Küllap kohtud mitmete inimestega, suhtlus nendega on küll meeldiv, ent kontaktid jäävad pealiskaudseks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tänane pidupäevameeleolu toob su ellu rõõmu ja rahulolu. Hea, kui saad võimalikult palju aega võtta selleks, et kallimaga koos olla ning kena päeva nautida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Armas inimene, keda juba ammu tunned, võib üllatada. Ehk satute temaga koos ebatavalisse olukorda, milles ta näitab neid külgi, mis tavaoludes on su pilgu eest varjule jäänud.

Neitsi
23. august – 22. september

Et elu vaheldusrikkam oleks, proovi mõnda tavapärast asja teisel viisil teha kui tavaliselt. Fantaasiat on piisavalt palju selleks, et ise oma elu huvitavamaks muuta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Täna peaksid juba hommikul võtma plaani midagi, mis ellu vaheldust toob. Ehkki on puhkepäev, sujuvad äriasjad ebatavaliselt hästi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Täna võib sul lihtsalt vedada! Pole välistatud, et keegi sulle ootamatult külla sõidab ja sellega palju rõõmu teeb. Võimalik, et keegi sulle siiralt armastust avaldab.

Ambur
22. november – 21. detsember

Lennukaid ideid tekib nii sinul kui kaaslasel su ümber. Räägite neist hetkel küll innustunult, ent mõne aja pärast võib see kõik juba ununenud olla.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Küllap on praegused rahaasjad kindlalt kontrolli all, nii et tegemist on pigem tuleviku planeerimisega. Võib-olla käid vaatamas kaupu või objekte, mille soetamist sa kaalud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sind valdab meeldiv ootusärevus. Igatahes on tunne, et midagi hakkab kohe juhtuma ning siis ei pea sa enam tegelema pooleliolevate tüütute kohustustega.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ei ole mõtet minevikus uidata, praegune aeg pakub suurepäraseid võimalusi, eriti armusuhete vallas. Tähtis on, et oleksid avatud ja siiras, näitaksid tundeid välja.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Tegevusvabadust on küllaga, eesmärgid on kõrged, aga sa pead aru saama, et nendeni ei aita mitte välised tegurid, vaid su enda sisemine tarkus. Rahaasjus võib sul algaval eluaastal ajuti ka lihtsalt vedada, ent tasub arvestada, et päevad ei ole vennad. Võimalik, et leiad endale uue armastuse töise suhtluse kaudu.