Foto: Panthermedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
18. august 2021, 22:23

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 19. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled vägagi suhtlemisaldis ja liikuv, ajad päev läbi kiiretempoliselt asju. Küllap viib aeg sind kokku inimestega, kellelt saad kasulikuks osutuvat infot.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled uuendusmeelne ja tegutsemislusti täis, sul on kindel visioon maailma parandamiseks. Ent laiahaardelisi muudatusi ei saa üksinda ette võtta, vajad kaaslasi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võid kuulda nii mõndagi põnevat ja lausa intrigeerivat, ent sinuni jõudev info ei pruugi õige olla. Enne, kui kuuldust järeldusi teed, kontrolli kõik mitu korda üle.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sulle tehakse ehk huvitavaid pakkumisi, enne neist kinni haaramist mõtle põhjalikult ja uuri tausta. Ära pea töö juures esmatähtsaks palga suurust, mõju avaldavad ka teised tegurid.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võib tekkida põnevaid rahateenimise võimalusi. Ent nende ilmnedes tasub esmalt ise süvendada, alles hiljem võiksid nõu küsida ka teiste inimeste käest.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui sul on lähedastega mõni probleem selgeks rääkimata, tasub nüüd vaeva näha selle nimel, et asjad joonde saada. Näita kallitele inimestele, et sa neid tõesti armastad.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sa ei pea suurt midagi tegema selle nimel, et oluliste asjade kohta teavet saada – info, mida vajad, jõuab nii ehk naa sinuni, hoia ainult silmad ja kõrvad lahti.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Avastad oma isiksuse erinevaid tahke, suudad ühtaegu olla nii loominguline kui ka mõistuspärane. Mitmekülgsus annab sulle nii mõneski olukorras teiste ees eelise.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui sul on muidu ehk raske oma tundeid sõnadesse panna, siis nüüd õnnestub see lausa suurepäraselt – on üsnagi hea päev selleks, et armastust avaldada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Aeg sobib muudatuste tegemiseks, aga tuleb silmas pidada mõistuspärasuse printsiipi – läbimõtlematu muudatus ei pruugi areng olla, ära lõhu toimivaid struktuure.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Näed tegevust pikemas perspektiivis. Tasub teha plaane, ent mitte lähtuda seejuures kõigest harjumuspärasest, vaid väljuda julgelt mugavustsoonist.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oskad olla taktitundeline ja meeldiv, suudad kenasti oma soove sõnadesse panna. Tänu suurepärasele suhtlusoskusele suudad inimesi enda poole võita ja viljakat koostööd teha.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel eluaastal tunned end omas elemendis, tahad palju liikuda ja suhelda, oled aina midagi korraldamas. Sul on olemas ligipääs olulisele infole, ka viib aeg sind kokku inimestega, kes oskavad aidata ja õpetada. Äriasjus on abi heast intuitsioonist ning küllap ka armastatud inimese toetusest.