Foto: Pixabay
Müstika
17. august 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 18. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Keskendu uute asjade õppimisele, aga hoidu  suurematest ümberkorraldustest tööl. Seal on õhkkond elektrit täis. Võimalik, et osaliselt põhjustad pingeid sina ise.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ole hoolikas, planeeri enda tegevust. Kui pead kuhugi sõitma, mine aegsasti kohale ja hoidu ärritumast, kui sõiduplaanist kinni ei peeta või muid äpardusi ette tuleb.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ka heade sõprade ja mõttekaaslastega päevapoliitilistel teemadel rääkides võib olukord ootamatult tuliseks minna. Mõnes asjas on teie arvamused väga erinevad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ilmneb vastuolusid sinu armusuhete ja tööalaste ambitsioonide vahel. Ehk ei taha kallim leppida, et liiga pikki päevi tööl veedad. Lahvatada võib ka armukadedus.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ilmselt pead täitma kellegi teise käske ja keelde, sul ei ole väga palju mänguruumi. Kohustused, mida tööpäev kaasa toob, ei pruugi sulle meelt mööda olla.

Neitsi
23. august – 22. september

On raske aru saada, mis on armastus, mis aga pelgalt flirt. Võimalik, et keegi üritab väga intensiivselt sulle läheneda. Ära lase endaga manipuleerida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Asjad edenevad, kui sa liigselt ei kiirusta ja õigeid abilisi kasutad. Äriasju tasub usaldusväärsete kaaslastega koos arutada ja edendada. Mõistlikke mõtteid käivad välja ka pereliikmed.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Töökaaslastelt kuuldud kuulujutud võivad olla üllatavad. Kuna need sind kuidagi isiklikult riivavad, kipud aga kõike tõe pähe võtma. Pigem kontrolli fakte.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mingi huvialaga tegelemine võib osutuda üle ootuste kulukaks. Kuigi see sulle üldse ei meeldi, pead praegu raha siiski millegi muu jaoks säästma.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sulle võib tunduda, et su lähedased teevad asju valesti, seetõttu proovid juhtimist enda kätte haarata ja teed seda toore jõuga. Proovi rahulikumalt võtta.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sulle tundub ehk, et oled väga armunud, et see on nüüd päriselt see õige. Moment on aga selline, mil tunded on nii intensiivsed, et võivad mõistuse sootuks varjutada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui kuulud mingisse organisatsiooni või huviklubisse, siis täna ei pruugi suhted sealsete inimestega hästi sujuda. Väärtushinnangute teemal võib kiskuda sõnasõjaks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algab võimalusi pakkuv eluaasta. Kõige tähtsam on olla südikas, võimalused ära tabada ja neist kähku kinni haarata. Kui teed oma tööd rõõmuga ja saad sellele läheneda nii, et sul on tegevusvabadust, siis liigud edasi ka karjääriredelil või saad äri laiendada. Armusuhted tekivad inimestega, kellega on sarnane maailmavaade.