Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
16. august 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 17. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sinuni võib jõuda kellegi kohta infot, mida sa saad enda huvides ära kasutada. Kujutad ette, millises tujus ta parasjagu on ja tead, kuidas temaga suhelda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

On oht, et magad midagi maha või unustad mingi kohustuse täitmata. Meenuta, kas sul on tänaseks kohtumisi planeeritud või on mõne töö tähtaeg kätte jõudmas.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sind pannakse valiku ette, kusjuures valida pole mitte hea ja halva, vaid päris kehva ja veidi vähem halva variandi vahel. Reegleid teeb praegu keegi teine.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Suhtlemine võib keeruliseks kujuneda. Võimalik, et keegi üritab sinuga manipuleerida ja on teadlikult negatiivset infot levitanud. Sul on keeruline aru saada, mis õieti toimub.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Koonda enda ümber neid inimesi, kes sind mõistavad ja oskavad sulle abiks olla. Üksinda on keeruline edasi minna, sest vajad niisugust infot, mida on keeruline hankida.

Neitsi
23. august – 22. september

Miski pole täna enam päris nii, nagu eile, ka sina ise pole enam endine. Maailm muutub pidevalt ja meie koos sellega. Oska leida selle nähtuse juures pigem positiivset.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tunda annavad sisemised vastuolud. Mõistusega tahad üht, aga südames midagi muud. Endale tunnistada sa seda aga ei julge. Tulevikuplaanid paistavad alles lahtised.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Üritad teha mitut asja korraga. Kipud enda õlule võtma pea kõiki kohustusi, mida vähegi võimalik, sest need tunduvad väikeste väljakutsetena. Ära endale liiga tee.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kipud end üle hindama ja liigselt rahmeldama, mistõttu kannatab su tegevuse kvaliteet. Võid olulistesse asjadesse suhtuda pealiskaudselt, see võib kaasa tuua möödapanemise.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

On võimalik teravate vaidluste ja ka tülide tekkimine. Kaitse oma ideid, aga ole valmis ka koostööks, püüa olla taktitundeline ja säilita rahu ka vastuolude korral.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled küllaltki tundlik teiste lausutud sõnade suhtes, võid kergesti solvuda ja ennast kaitsma hakata isegi juhul, kui keegi pole tahtnudki sind rünnata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Õnnelikud juhused leiavad tee sinuni ja teevad sind rõõmsaks hetkel, mil sa seda oodata ei oska. Ole tähelepanelik ja uutele võimalustele avatud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel eluaastal võivad armusuhted hoogsalt areneda. Ent sinu töised ideed on niivõrd uuendusmeelsed, et on raske neid teistele vastuvõetavaks teha. Küllap valdab sind suur reisi- ja seikluskirg. Ent arvestada tuleb sellega, et seigeldes tuleb pidevalt ka turvalisust silmas pidada, ohtlikke olukordi peab vältima.