Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
15. august 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 16. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ühe lähedase inimese mõistmine käib sulle lihtsalt üle jõu. Sellegipoolest – proovi ka hukkamõistmisest hoiduda, näita, et oled siiski tema jaoks olemas.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sinult eeldatakse tarkust, sinust sõltub veel kellegi käekäik. Võid tunda, et sul on liiga raske, sellisel juhul otsi tuge ja abi. Ära tee nägu, nagu saaksid kõigega üksi hakkama.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sulle meeldib ennast proovile panna, kuid ei saa elu võtta kui spordivõistlust ja kaaslasi kui konkurente. Kui sul on kellegagi mingi probleem, räägi asjad selgeks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled olulised asjad selgeks mõelnud ning käitud vastavalt oma põhimõtetele ehk tõstad esikohale oma lähedased. Sinule kallid inimesed oskavad sind väärtustada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled tahtejõuline, ka energiat on palju. Aeg on sobiv selleks, et võtta ette suuri ja tõsiseid tegusid, oma elukvaliteeti üksjagu tõsta. Keskendu eelkõige enda vajadustele.

Neitsi
23. august – 22. september

Võid end tunda pisut väsinuna, nüüd tekib tunne, et tahaks end lihtsalt lõdvaks lasta ja puhata. Leia selleks täna võimalus või tee vastav plaan lähituleviku tarvis.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oma kõige lähedasemate inimestega ei pea pidevalt ninapidi koos olema ja nende tegevust kontrollima – anna oma partnerile rohkem ruumi ja vabadust.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled tegutsemisindu täis ja tahad kangesti tööd teha. Võib silmapiirile ilmuda ka mingi uus tööpakkumine – isegi kui praegusega rahul oled, tasub uut võimalust uurida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Leiad uusi huvitavaid tuttavaid. Peaksid siiski olema pisut ettevaatlikum ja umbusaldavam – inimesed ei pruugi olla sugugi sellised, nagu nad esmapilgul paistavad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pole mõtet enne tegutsema hakata, kui kogu tegevus põhjalikult läbi on mõeldud. Ürita esmalt oma olukorda hinnata, vastasel juhul on oht täitsa vales suunas edasi minna.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tunned ebamäärast rahutust ja rahulolematust. Tundub, nagu sujuks teistel asjad paremini kui sul. See lõputu võrdlemine ei vii sind kuhugi, keskendu iseendale.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vaja on analüüsida, oma probleeme heade sõpradega arutada – kui asjadest valju häälega räägid, muutub kõik su jaoks palju lihtsamaks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel eluaastal nõuab enesearendamine suure osa su vabast ajast. Võib avaneda võimalus mõneks ajaks välismaale sõita, end täiesti uues keskkonnas proovile panna. Partneritega sul üldiselt veab, nii äri- kui eraelus. Kui vajad nõuannet, suudad leida head spetsialistid end toetama.