„Eesti otsib superstaari“ avavoor

Video: Tiina Kõrtsini
Tele
12. september 2021, 15:34

ÕL VIDEO JA REPORTAAŽ | Uue superstaari otsingud saavad avapaugu! Lauluoskusega üllatasid ka juba tuntud näod

Täna õhtul läheb teleekraanil lahti järjekordse superstaari otsing. Taasavaldame 15. augustil ilmunud reportaaži Ülemiste keskuses toimunud avavoorust.

Laupäeval toimus Ülemiste keskuses saate „Eesti otsib superstaari” avavoor, kuhu kogunes hulk noori, kelle ainus soov on saada järgmiseks superstaariks. Nende seas oli ka juba tuntud nägusid! Lisaks said superstaarihakatised end kohapeal koroonaviiruse vastu vaktsineerida.

Täna õhtul läheb teleekraanil lahti järjekordse superstaari otsing. Taasavaldame 15. augustil ilmunud reportaaži Ülemiste keskuses toimunud avavoorust. Laupäeval toimus Ülemiste keskuses saate „Eesti otsib superstaari” avavoor, kuhu kogunes hulk noori, kelle ainus soov on saada järgmiseks superstaariks. Nende seas oli ka juba tuntud nägusid! Lisaks said superstaarihakatised end kohapeal koroonaviiruse vastu vaktsineerida.

Esimesed superstaariks pürgijad on kohal juba varakult, kuid üritus ise algab ametlikult hommikul kell kümme. Ilm on üpriski tuuline ja kohati tibutab isegi vihma, kuid hoolimata sellest on kõikidel meel hea ja nägu naerul. Suur kogunemine toimub Ülemiste keskuse ees, kuhu on üles sätitud hulgaliselt kaameraid. Kogu saatemeeskond on kohal ja käivad viimased ettevalmistused võteteks. Endalgi tuleb seda kõike nähes ärevus peale, justkui sooviks ka superstaariks saada.

„Eesti otsib superstaari“

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99