Kaja Kallas ja Arvo Hallik dokfilmi „Riigikogu direktor“ esilinastusel.

Foto: Stanislav Moshkov.
Eesti uudised
13. august 2021, 16:12

PÄÄSES EHMATUSEGA: Kaja Kallase abikaasa andis valepositiivse koroonaproovi (133)

Peaminister Kaja Kallase abikaasa Arvo Hallik andis neljapäeval positiivse koroonaproovi. Valitsuse kommunikatsioonibüroo teatel pole muretsemiseks siiski põhjust, sest laboris tehti viga ja test osutus valepositiivseks.

Õhtulehele vihjati, et peaminister Kaja Kallase abikaasa Arvo Hallik andis positiivse koroonaproovi ja seda päev pärast üritust, kus viibisid paljud tuntud ja mõjukad inimesed. Nimelt väisas peaminister koos abikaasaga kolmapäeva õhtul aset leidnud dokfilmi „Riigikogu direktor“ esilinastust. Kinosaalis oli teiste hulgas kohal ka president Kersti Kaljulaid.

Valitsuse kommunikatsioonibüroo ütleb, et muretseda pole vaja ja keegi külalistest siiski karantiini jääma ei pea. „Peaministri abikaasa on terviseameti kinnitusel andnud proovi, mis tunnistati ekslikult positiivseks. Synlabi kontrolli käigus selgus, et testi tulemus oli vale. Positiivne proov tulenes labori veast ja proov oli kontamineeritud. Peaminister tegi täna varahommikul kiirtesti, mis andis negatiivse vastuse. Peaminister on vaktsineeritud ja ta jätkab oma töökohustuste täitmist,“ ütleb valitsuse kommunikatsioonibüroo juht Liis Velsker.