39. Vanalinna Päevade avamine ja ansambel Trad.Attack!Foto: Karin Jaanus
Üritused
13. august 2021, 11:48

GALERII | Vanalinna päevade avalöögi tegi Trad.Attack!

Tallinna vanalinna päevad, mis muidu toimuvad iga suve alguses, jäid möödunud aastal koroonakriisi tõttu hoopis ära ning algasid tänavu alles augusti keskel ansambli Trad.Attack! kontserdiga, mis meelitas Raekoja platsile harjumatult suure vaatajaskonna.

Tänavu peab päevadel osaleja arvestama, et nii Raekoja platsil kui ka mujal vanalinnas toimuvatele kontsertidele pääsemiseks on vajalik ette näidata Covid vaktsineerimistõend, Covid-19 läbipõdemise või negatiivse koroonatesti tulemuse tõend.

Vanalinna päevade külastajad saavad punase käepaela, mis annab võimaluse erinevate alade vahel ilma topeltkontrollita liikuda.

Koroonaviiruse testimistelk on avatud Harju tänaval Eduard Vilde kuju kõrval. Testi hind on 8 eurot ja kiirtesti tulemus kehtib 48 tundi. Pärast selle aja möödumist peab uue testi tegema.

Vanalinna päevi korraldatakse Tallinnas 1982. aastast alates ning need kestavad tavapäraselt neli päeva. Mullu toimusid koroonakriisi tõttu vanalinna päevade asemel Tallinnas hoopis kaks päeva kestnud keskaja päevad.