Foto: AP/Scanpix
Inimesed
13. august 2021, 09:29

VIIMAKS OMETI! Britney Spearsi isa nõustus eestkostja rollist tagasi astuma (4)

Britney Spearsi isa teatas eile, et nõustub loobuma oma 39aastase tütre eestkostja rollist. See on suur võit poptähele, kes on juba pikka aega nõudnud isa eestkoste alt vabaneda.

Jamie Spears ei võta omaks tütre süüdistusi oma rolli kuritarvitamises ja Britney väärkohtlemises ning väidab, et ta on langenud alusetute rünnakute ohvriks. „Kuid ta ei usu, et avalik lahing tütrega tema jätkuva eeskostjarolli asjus oleks Britney huvides,“ vahendab New York Post Jamie Spearsi avaldust Los Angelese ülemkohtule.

Isa ei taandu oma tütre hiigelvaranduse ja finantsasjade käsutaja rollist siiski päevapealt. „Ta kavatseb teha koostööd kohtuga ja tütre uue advokaadiga, valmistamaks ette kombekohast üleminekut uuele eeskostjale.“

Kahe poja ema Britney läks kohtu otsusel isa eestkoste kuraditosin aastat tagasi, kui teda oli tabanud vaimne krahh. Eilses avalduses väitis Jamie, et tütar polnud mitte üksnes vaimselt ja emotsionaalselt piinelnud, vaid langenud ka manipulaatorite ohvriks ning oli rahalises kitsikuses. „Tulin tütrele appi, et teda kaitsta.“ Kuid suvises ülesastumises väitis Britney kohtule, et isa naudib tema üle võimutsemist ning kasutab tema suhtes vaimset vägivalda. Poptäht kirjeldas üksikasjalikult, kuidas teda on kangete ravimitega uimastatud, sunnitud vastu tahtmist töötama ning kuidas ta peab kasutama rasedusvastast spiraali, et mitte saada kolmandat last, mis on tema suur unistus.