Inimesed

Endine Miss Estonia Evelyn Mikomägi: abielule eelistan kooselu, sest oleme iseseisvad isiksused (5)

LISA KOMMENTAAR

M13. august 2021, 14:09
Ma olen abielus ja seejuures ka iseseisev isiksus. Aga arukad vabaabielus olevad inimesed ilmselt sõlmivad mingeid lepinguid, sest muidu võib mingi hetk sugulaste vahel tohutu möll käia, kellele millelegi õigus on...
gg13. august 2021, 11:43
Ausaltöeldes kõlab nagu viinamarjad, mida tegelikult niivõrd ihaldaks, on hoopis hapuks kuulutatud. On paras traagika, et tänapäeva liberaalne-progressiivne kultuur, kus esikohal vaid omaenda ihad, rõõmud ja vabadused, on muutnud meie mehed lödipüksteks, kes kas ideoloogilistel või puhtalt omakasupüüdlikel põhjustel väldivad abiellumist. Kahju kannatavad eelkõige naised, kes ei leia sellistes meestest piisavat soojust ning kindlustunnet, et peret luua. See on kahjuks traditsiooniliste väärtuste maha tegemise tulemus.
inimlike väärtuse devalvatsioon13. august 2021, 13:39
Mehed väldivad abielu? Vabaduseideaalide propaganda mõjub ikka esmalt naistele kes tagurlikuks kuulutatud abielu või omariikluse vastu on. Propaganda - ja kultuurisõja eesliinil on just noored naised. Meestest enamasti homoseksuaalid.
Kaido13. august 2021, 19:48
Ma ei leia, et ühiskond selles süüdi oleks. Mehed lihtsalt ei leia endale kedagi, kellega tahetakse abielluda. Ja kuna keegi neid ei sunni, mis on ka õige, siis ei astu nad abiellu vaid abielu pärast, et seda siis hiljem kahetseda. Traditsioonid traditsioonideks, aga nendest ei pea kümne küünega kinni hoidma. Iga inimene teeb ikka seda, mis neid õnnelikuks teeb. Lastega samamoodi. Kui neid ikka ei taha, siis ei ole vaja neid vorpida, sest ühiskond või miskid võõrad inimesed internetis sunnivad.
Aino13. august 2021, 11:25
Kooselu ahistab, mitte abielu