Foto: Panthermedia / Scanpix
Müstika
14. august 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 15. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui kobada pimeduses ja tegutseda umbropsu, võib päev kujuneda  heitlikuks. Tuleta endale meelde, et plaanid on paigas ja kehtivad endiselt.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ära lase käest võimalust ennast arendada. Oma tugevaid ja nõrku külgi sa juba tead, aga esimesi annab uuele tasandile viia, teistegi parandamine pole võimatu.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võib tekkida tuju seigelda. Sa pole selleks ammu piisavalt aega ja energiat leidnud, nii et lase aga käia. Ent ära end nii lõdvaks lase, et ohjad käest kaovad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled keerulises seisus, sinult oodatakse rohkem, kui sul praegustes oludes võimalik anda on. Varjata pole seda mõtet, targem on asjad ausalt ja avameeleselt selgeks rääkida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Käesoleval hetkel on nii palju sebimist, et sul pole aega minevikku taga nutta ega pabistada selle pärast, mida tulevik tuua võib. Keskendud siin ja praegu tegutsemisele.

Neitsi
23. august – 22. september

Parem on viibida eemal oma igapäevasest kodusest miljööst, aga siiski tuttavas ja armsas paigas. Hea, kui su ümber on inimesi, kellega oled aastaid tuttav.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui ootad kellegi kõnet, aga tema sinuga ühendust ei võta, ei hakka sa põhjusi otsimagi, põgened pigem fantaasiamaailma ning mõtled elu ilusamaks, kui see tegelikult on.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võimalik on suhteid paremaks muuta, aga ka vastupidi – need totaalselt sassi ajada. Sinu sõnadel on suur võim, mistõttu vali hoolega, kellele ja mida sa öelda tahad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Põled soovist tegutseda, kuigi targem oleks kannatlikult jälgida, milliseid käike teised ette võtavad. Oma tunnete välja näitamisega tasuks küll eriti ettevaatlik olla.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled ümbritsevate inimeste vastu hea, teised suudavad seda hinnata. Keegi võib tänutundest sinu heaks teha midagi seesugust, mis heldimuspisara silma toob.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sulle tundub, et oled saavutanud võidu oma vana rivaali üle, paraku aga ei tea sa kaugeltki kõiki asjaolusid. Praegu ei ole üldse selline aeg, mil sul oleks soovitatav võistelda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul ei ole piisavalt informatsiooni, et kõigest toimuvast aru saada, nii ei ole ka soovitav ennast aktiivselt asjasse segada. Jää parem kõrvaltvaatajaks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Aasta sobib muudatuste tegemiseks koduses vallas ning vanade ebakõlade selgeks rääkimiseks. Ka on aeg lõpetada suhted, mis sulle enam midagi ei anna. Sel juhul saad  vabamalt edasi minna, uuele ja huvitavale avatud olla. Karjääri vallas saad rohkem võimalusi oma teadmiste ja annete rakendamiseks.